Dijelimo ulaznice za film "Ta luda vjenčanja 3" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 16.11.2023. u 10:46h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Ta luda vjenčanja 3". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u petak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 29.11.2023. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Nastavak uspješne komedije o obitelji Verneuil, zapravo o roditeljima koji muku muče sa svoje četiri kćeri - od kojih se ni jedna nije udala "po mjeri".

Claude i Marie Verneuil uskoro će proslaviti 40. godišnjicu braka. Za tu su priliku njihove četiri kćeri - Isabelle, Odile, Ségolène i Laure - odlučile organizirati veliku zabavu iznenađenja u njihovoj obiteljskoj kući u Chinonu. Claude i Marie još uvijek teško podnose brakove svojih kćeri s muškarcima različitog porijekla i vjere pa im i poziv svih njihovih roditelja na obiteljsku zabavu nije baš najbolje sjelo.

Video sadržaj