Dijelimo ulaznice za film "Slatka Simona" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 7.2.2024. u 15:00h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Slatka Simona". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do srijede, zaključno s datumom 21.02.2024. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Ovo je priča u kojoj svatko laže svakome.

Zeleni radi u opskurnoj firmi za seks-chat u Zagrebu i zavodi muškarce na internetu pod lažnim identitetom zavodljive slatke Simone. Negdje u Austriji živi tajanstveni Bobo, koji se upleo u Simoninu mrežu: piše joj danima i noćima, da bi na kraju poželio stvarnu vezu s njom. Simona potiče njegove želje, ali uvijek izbjegne susret. Ali kad Bobo odluči da će ostaviti sve zbog Simone i planira novi život s njom, seks-chat operateri shvate da je sve otišlo predaleko, da uništavaju život nepoznatog čovjeka.

No, pokazat će se da ni Bobo nije govorio istinu.

Video sadržaj