Dijelimo ulaznice za film "Shang-Chi i legenda o deset prstenova" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 31.8.2021. u 17:44h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Shang-Chi i legenda o deset prstenova". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 15.09.2021. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Ekipa studija Marvel predstavlja još jedan superherojski akcijski spektakl o majstoru Kung fua čiji je otac član zloglasne organizacije Deset Prstenova koju smo upoznali kroz ranije Marvelove filmove.

Od djetinjstva obučavan za majstora borilačkih vještina, Shang-Chi je prisiljen suočiti se s prošlošću za koju je mislio da je ostavio za sobom. U svijetu se u međuvremenu pojavila nova velika prijetnja, a Shang-Chi je ponovno uvučen u mrežu svog oca, šefa tajanstvene organizacije Deset prstenova koja se skrivala u sjeni MCU od samog početka.