Dijelimo ulaznice za film "Prinčevi pustinje" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 1.8.2023. u 18:50h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Prinčevi pustinje". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 16.08.2023. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

U srcu beskrajne pustinje, njihovo će prijateljstvo prebroditi sve izazove!

Zodi, dvanaestogodišnji mladi nomad, u pustinji otkriva napušteno mladunče deve. Uzima ga pod svoje okrilje, hrani i postaje mu najbolji prijatelj. Zodi od veterinara saznaje kako je njegova deva zapravo izuzetno brzi trkač koji bi njegovom plemenu mogao donijeti veliki novac. Međutim, njegove kvalitete izazivaju pohlepu Tareka, krijumčara iz regije. Kako bi spasio svojeg sada već najboljeg prijatelja i sebe, Zodi odlučuje pobjeći i prijeći pustinju kako bi stigao u Abu Dhabi na najveću utrku deva na svijetu i tako spasio i njega i svoje pleme.

Video sadržaj