Dijelimo ulaznice za film "Plavi cvijet" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 19.10.2021. u 18:09h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Plavi cvijet". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 03.11.2021. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Plavi cvijet dobitnik je Velike zlatne arene za najbolji film 68. Pulskog filmskog festivala. Redatelj Zrinko Ogresta je osvojio Arenu za režiju, dok je Vanja Ćirić dobitnica Zlatne arene za najbolju žensku glavnu ulogu. Plavi cvijet je osvojio i Nagradu kritike za najbolji film u Hrvatskom programu.

Mirjana je službenica u zagrebačkoj tvornici konca. Na dan proslave 20. obljetnice rada, Mirjanini susreti i razgovori s bližnjima osvjetljavaju dijelove njezina života: onaj iza nje, onaj koji vodi i onaj koji joj tek predstoji. Plavi cvijet film je o ženi, majci i kćeri, film koji budi emotivne asocijacije i nuka nas da dobro promotrimo sami sebe.