Dijelimo ulaznice za film "Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 24.5.2022. u 18:01h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 08.06.2022. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Iva je izuzetna djevojka - hrabra, pametna, gostoljubiva i veliki vođa, s njom avantura nikad ne prestaje. Iva je sve, samo ne princeza!

Iva je siroče koje živi na ulicama srednjovjekovnog grada. Ona ima svoje tri pripitomljene lasice i preživljava tako što uzima hranu iz dvorca zlokobnog Tristaina. Jednog dana, zli namjesnik Tristain baca kletvu na princa Rolanda, čemu Iva srećom svjedoči. Iva i njezina ekipa tada kreću u nezaboravnu avanturu spašavanja Rolanda, prijestolonasljednika koji je kletvom pretvoren u neobičnu životinju. U pokušaju spašavanja princa Iva će preokrenuti cijelo kraljevstvo i naučiti da se plemenitost može pronaći na najneobičnijim mjestima.