Dijelimo ulaznice za film "Mala gospođica Dolittle" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 22.1.2019. u 17:01h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Mala gospođica Dolittle". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 06.02.2019. u CineStaru Varaždin.

O filmu:

11-godišnja Liliane "Lilli" može pričati sa životinjama! Ovo je tajna koju nitko ne bi trebao znati osim njenih roditelja. Njen posebni talent prouzrokovao je dovoljno problema u prošlosti i zbog njega se obitelj mora opet preseliti. Lilli obećaje da će svoju tajnu držati za sebe kad dosele u novi dom, no taj se plan malo promijeni nakon što otkrije da je zli kradljivac životinja ukrao bebu slona Ronnija iz lokalnog zoološkog vrta. Zajedno s prijateljem Jessom, Lilli započinje uzbudljivu avanturu spašavanja Ronnija i ostalih životinja.

 

Video sadržaj