Dijelimo ulaznice za film "Maigret" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 26.7.2022. u 18:23h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Maigret". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 10.08.2022. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Filmska adaptacija proslavljenog krimića Georgesa Simenona, s inspektorom Maigretom, istražiteljem pariške policije kojeg utjelovljuje legendarni Gerard Depardieu. Simenonov neodoljivi retro stil podsjetit će nas s nostalgijom na još jednu omiljenu slavnu autoricu staromodnih krimića - Agathu Christie.

Mlada je djevojka, odjevena u večernju haljinu, pronađena mrtva na pariškom trgu. Inspektor Maigret pokušat će je identificirati, a zatim shvatiti što se žrtvi zapravo dogodilo.