Dijelimo ulaznice za film "Lamborghini: Čovjek koji je stvorio legendu" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 22.11.2022. u 18:39h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Lamborghini: Čovjek koji je stvorio legendu". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 7. prosinca 2022. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Film se temelji na biografiji Ferruccia Lamborghinija i ocrtava dug život slavnog poduzetnika od proizvodnje traktora na početku njegove karijere, preko proizvodnje vojnih vozila tijekom Drugog svjetskog rata, a zatim na projektiranje i proizvodnju legendarnih Lamborghini luksuznih sportskih automobila koji su u konačnici definirali njegovu ostavštinu. Jedan od najbogatijih ljudi u Italiji, Lamborghini je imao drugačiji automobil za svaki dan u tjednu i bio je poznat po svojoj ljubavi prema stilu života slavnih.

Video sadržaj