Dijelimo ulaznice za film "Kuća straha" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 3.11.2020. u 17:00h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Kuća straha". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti u CineStaru Varaždin isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 19.11.2020.

O FILMU:

"Kuća straha" redateljski je debi američkog glumca Davea Franca.

Dva para zajedno iznajme luksuznu, presavršenu da bi bila istinita, kuću na Airbnbu, da bi zatim otkrili kako ih vlasnik potajno špijunira. Nakon dugo vremena, ono što je trebao biti slavljenički izlet za vikend, pretvara se u nešto daleko zlokobnije. Počinju se otkrivati dobro čuvane tajne i četvero starih prijatelja se međusobno počinju doživljavati u potpuno novom svjetlu. Od tog trenutka stvari krenu nizbrdo i s vlasnikom i s njihovim međusobnim odnosom te oni odluče ujutro napustiti kuću. No naravno, treba preživjeti noć.

Video sadržaj