Dijelimo ulaznice za film "Kraljice kupona" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 14.9.2021. u 17:58h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Kraljice kupona". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 29.09.2021. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Film je inspiriran istinitom pričom o najvećoj prevari kuponima u američkoj povijesti, u kojoj su dvije kućanice ukrale 40 milijuna dolara.

Radnja je temeljena na istinitoj priči o najvećoj prevari krivotvorenim kuponima u povijesti SAD-a. Kristen Bell je u ulozi nezadovoljne domaćice iz prigradskog naselja koja radi na „poduzetničkom” projektu osnivanja ilegalnog kluba s kuponima kojim ona i njezini partneri varaju velike prehrambene i ostale kompanije, dok štede milijune dolara članovima kluba.