Dijelimo ulaznice za film "Jiu Jitsu" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 2.2.2021. u 17:41h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Jiu Jitsu". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 17.02.2021.

O FILMU:

Od redatelja filma “Kickboxer: Retaliation”. Drevni poredak Jiu Jitsu boraca suočava se s opakom vrstom izvanzemaljskih osvajača u epskoj borbi za opstanak Zemlje.

Svakih šest godina drevni red ekspertnih boraca mora se sukobiti s izvanzemaljcima i boriti za Zemlju. Tisućama godina ti su borci poštivali nepisani dogovor i igrali po pravilima, no stvari se mijenjaju. Jedan od zemaljskih boraca, Jake (Alain Moussi) odbija se boriti s nepobjedivim vođom izvanzemaljaca zbog čega dolazi do sveopćeg kaosa.

Video sadržaj