Dijelimo ulaznice za film "Dogman" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 4.10.2023. u 08:25h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Dogman". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 18.10.2023. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Novi film vizionarskog redatelja Luca Bessona s mladom karizmatičnom zvijezdom i dobitnikom nagrade za najboljeg glumca u Cannesu, Calebom Landryjem Jonesom u glavnoj ulozi.

Landry Jones glumi Douglasa, muškarca koji je kao dijete bio zlostavljan od strane svog nasilnog oca i brutalno bačen psima. Umjesto da ga napadnu, psi su ga zaštitili i postali su njegovi saveznici. Na putovanju prema ozdravljenju od traume iz djetinjstva i fizičkih ozljeda, Douglas nastoji pronaći svoj vlastiti put, čak i ako to znači kršenje društvenih pravila i prekomjernu ljubav prema psima.

Video sadržaj