Dijelimo ulaznice za film "Demoni" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 27.7.2021. u 18:34h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Demoni". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti u CineStaru Varaždin isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 11.08.2021.

O FILMU:

Zastrašujući horor redatelja Neilla Blomkampa (District 9 i Elysium) koji je sniman u tajnosti tijekom pandemije.

Ime redatelja Neilla Blomkampa širokoj publici već je dobro poznato. Svojim redateljskim prvijencem iz 2009. godine, filmom "District 9" pobrao je hvalospjeve publike i kritike te zaradio nominaciju za Oscara. Njegov sljedeći film "Elysium" također je pobrao odlične kritike. Ove godine Blomkamp predstavlja film snimljen u tajnosti tijekom pandemije, koji govori o mladoj ženi koja oslobađa zastrašujuće demone kada se krenu otkrivati nadnaravne sile u korijenu desetljeća starog raskola između majke i kćeri.