Dijelimo ulaznice za film "Antebellum" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 1.9.2020. u 17:30h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Antebellum". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti u CineStaru Varaždin isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 16.09.2020.

O FILMU:

Antebellum je zastrašujući triler producenta uspješnih filmova Get Out i US, a revolucionarni redatelji Gerard Bush i Christoper Renz, poznati pod umjetničkim imenom Bush + Renz, donose novi uzbudljiv stil u filmskom stvaralaštvu.

Radnja ovog misterioznog horor trilera koji zaokuplja pažnju prati uspješnu autoricu Veronicu Henley (Janelle Monáe iz filmova Moonlight i Hidden Figures) zarobljenu u zastrašujućoj poremećenoj stvarnosti. Veronica mora razotkriti jezivu misteriju prije nego što bude prekasno...

Video sadržaj