Dijelimo ulaznice za film "1-UP" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 5.7.2022. u 15:00h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "1-UP". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 20.07.2022. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Paris Berelc, Hari Nef, Taylor Zakhar Perez i Ruby Rose zajedno u nesvakidašnjoj komediji o eSportu i ženskom igračkom timu koji se bori protiv seksističkog "boys club" tima.

Ova neobično zabavna komedija prati V (Paris Berelc), natjecateljicu koja je impresivnim vještinama osvojila stipendiju za fakultet i mjesto u eSport timu u kojem dominiraju muškarci. V nije baš najbolje primljena od strane suigrača. Međutim, igra se nastavlja. Pridružila joj se najbolja prijateljica Sloane (Hari Nef), a pod vodstvom svoje trenerice (Ruby Rose), V i žestoki ženski tim zajedno napreduje do zajedničkog cilja: pobijediti frajere koji im nisu htjeli dali priliku!