Dijelimo obiteljske ulaznice za dječju predstavu "Proslava Peppe Pig” Foto: Promo

Dijelimo obiteljske ulaznice za dječju predstavu "Proslava Peppe Pig”

Sponzorirano | 1.1.2023. u 08:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Jedan od najdražih dječjih likova iz crtića, zabavna i slatka svinjica Peppa Pig, osvojila je srca malih i velikih. Na mini turneji Hrvatskom, Peppa će posjetiti i varaždinsku Arenu, i to 4. siječnja.

Osvojite obiteljske ulaznice (2x4) za dječju predstavu "Proslava Peppe Pig”. U nagradnoj igri možete sudjelovati na Facebooku ili na Instagramu.

Što trebate učiniti?

Facebook

  • lajkajte Facebook Varaždinskih vijesti
  • u komentaru tagirajte osobe koje vodite sa sobom
  • javno podijelite objavu

Instagram

  • klik na follow Varaždinske vijesti
  • lajk za objavu
  • u komentaru tagirajte osobe koje vodite sa sobom

Dvoje sretnih dobitnika objavljujemo u utorak prijepodne, 3. siječnja, na našem portalu i na društvenim mrežama. Sretno!

KT3A9307.jpg

O predstavi

Peppa Pig dolazi kući na posebno iznenađenje. Mama Pig je potajno pripremala poklon, no Peppa i George su bili previše radoznali i nestrpljivi i nisu željeli čekati da sve bude gotovo pa mama vadi veliko iznenađenje - ogromni obiteljski foto album.

Predstava u trajanju od 75 minuta izvrsna je zabava za cijelu obitelj, prepuna zabave i prijatelja, divovskih skakućih lopti, humora, pjevanja, plesa i intenzivne interakcije s publikom. Očekujte mnoštvo pjesama, iznenađenja i smijeha.

KT3A9455.jpg

Ulaznice

Ulaznice putem sustava Eventim možete kupiti i u Suvenirnici Varaždinskih vijesti, na adresi Trg kralja Tomislava 7 (Korzo).

Dječja predstava "Proslava Peppe Pig" se naplaćuje za sve (i djecu). Sjedeća su mjesta od 150 do 190 kuna, a VIP od 220 do 250 kuna. Na ukupnu kupnju ulaznica (do najviše 9) naplaćuje se naknada za narudžbu - 15 kuna.

Radno vrijeme
ponedjeljak – petak: 08-19 sati
subota: 09-12 sati

Telefon: 042/200-134

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KT3A9500.jpg