Ulaznice za film "Anka" u CineStaru Varaždin osvojili su...

Sponzorirani članak | 22.2.2017. u 16:36h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Dobitnici CineStar ulaznica za film "Anka" su Dominik Harambaša i Snježana Franić. Čestitamo!

Osvojili ste po dvije ulaznice, koje možete podići na blagajni CineStara Varaždin uz predočenje identifikacijskog dokumenta i iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 08.03.2017. u CineStaru Varaždin.

Ostalima više sreće drugi put.

"Anka" je igrani film za djecu i odrasle nastao prema romanu Mate Lovraka "Anka Brazilijanka". Glavna atrakcija filma je bivši francuski nogometaš Eric Cantona koji je u filmu odigrao jednu od glavnih uloga. Bajka smještena u srednjoj Europi početkom prošloga stoljeća, "Anka" je priča o djevojčici iz sirotišta koju posvaja bogata rođakinja.

Nedugo nakon Ankina dolaska, otmjena rođakinja pokazuje drugo lice te razočarana i utučena Anka bježi, želeći se vratiti u sirotište. Put je dovodi do ciglane okružene visokim stablima i neobičnom prirodom.

Grubih lica i velikoga srca, ciglari joj daju novi privremeni dom, daju joj sobu buntovnoga ciglara Brazilijanca, siročeta poput nje, koji je završio tu noć u zatvoru zbog kavge koju je započeo u seoskoj krčmi. U ciglani u dubini šume, s ovozemaljskim životom isprepliće se začudni, bajkoviti, svijet šumskih bića, koja vide samo djeca bujne mašte...

 

Označeno u
Video sadržaj