DESYRE Kvalitetan sjemenski krumpir za male i velike proizvođače

Sponzorirani članak | 9.4.2022. u 13:19h | Objavljeno u Sponzorirano

Tvrtka Desyre d.o.o. osnovana je 1992. godine u Nedeljancu, na adresi Poljska 35, gdje joj je sjedište i danas. Od samog osnivanja bavimo se uvozom i distribucijom kvalitetnog sjemenskog krumpira iz Nizozemske (HZPC Holland). Bavimo se i poljoprivrednom proizvodnjom te otkupljujemo, dorađujemo i pakiramo poljoprivredne proizvode, prvenstveno krumpir.

Godine 2002. godine otvaramo novi poslovni prostor s prvom samoposlugom i poljoapotekom. Desyre d.o.o. u vlastitim proizvodnim kapacitetima proizvodi poljoprivredne proizvode na cca 35 ha vlastitih površina, vrši otkup poljoprivrednih proizvoda sa obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva te uz to posjeduje postrojenje za pakiranje tih istih proizvoda koje dalje distribuira u sve dijelove Hrvatske. Od jednog zaposlenog na početku, danas smo došli na ukupno 40 zasposlenika.

Intenzivno vodimo brigu o ekologiji i obnovljivim izvorima energije, te smo 2012. godine izgradili sunčanu elektranu snage 30 KW. Također smo uspješno povukli sredstva iz europskih pretpristupnih fondova i uložili ih u svoje poslovanje.

Uz kvalitetan krumpir, Desyre proizvodi i prodaje certificirani kupus te žitarice (pšenica i kukuruz), a kupcima u svojim samoposlugama svakodnevno nudimo bogat i raznolik asortiman najkvalitetnijeg svježeg povrća (rajčice, paprika, krastavci).

Brojne sorte

Tvrtka se bavi veleprodajom sjemenskog krumpira iz Nizozemske (kompanije HZPC Holland), a u ponudi imamo 30 sorti:

- bijele sorte – Colomba, Adora, Sylvana, Carrera, Sifra, Lucinda, Liseta…
- crvene sorte – Desiree, Rodeo, Memphis, Red Scarlett…
- Pakiranja: 25 kg, 10 kg, 5 kg, te – jedinstveno u Hrvatskoj – pakiranje od 3 kg u drvenom sanduku – idealno za male vrtove i hobby proizvođače.

Poljoapoteke u Nedeljancu, Vidovcu i u Cestici

Poljoapoteke se nalaze u Nedeljancu, Vidovcu i Cestici. U njima možete pronaći kompletni sjemenski i sadni materijal (sjemenski krumpir, hibridno sjemenje kupusnjača, paprike, rajčice…)

U ponudi se nalaze zaštitna sredstva, mineralna i organska gnojiva, folije i supstrati za profesionalne i hobi proizvođače te zaštitna odjeća. Uz stručan i educiran kadar u vidu pružanja savjeta i prezentacije proizvoda cilj nam je pružiti našim kupcima kvalitetnu uslugu i odlične proizvode.

Nedeljanec / Varaždinska 175 / Tel: 042 744 740 /Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Vidovec / Stjepana Radića 40A / Tel: 042 209 116 /Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Cestica / Varaždinska 50 / Tel: 042 208 670 / Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

desyre_05042022_3.jpg

Označeno u