DENTALNA MEDICINA HERCEG Boutique koncept rada i individualni pristup svakom pacijentu

VV | 17.3.2022. u 17:12h | Objavljeno u Sponzorirano

Osim primarnih dentalnih usluga ordinacija Herceg nudi i nadstandardne usluge, a posebno područje interesa su im stomatološka protetika i estetika lica.

Ordinacija dentalne medicine dr.med.dent. Romane Herceg, smještena na mirnoj lokaciji u Sračincu, od početka svoga rada orijentirala se na “boutique” koncept rada i individualni pristup svakom pacijentu.

Pozitivna atmosfera

- U svojem radu odlučili smo se za “boutique” koncept kako bi se naši pacijenti osjećali posebno. Želimo da našim pacijentima dolazak u našu ordinaciju bude doživljaj, a u tome nam pomaže smisleno uređeni prostor koji ostavlja dojam “wellnesa”. To stvara pozitivnu atmosferu i smanjuje osjećaj anksioznosti i straha od dentalnih zahvata. Također, vodimo se individualnim pristupom te medicinske zahvate prilagođavamo mogućnostima, ali i željama pacijenata kako bi konačan rezultat bio kompletan tj. kako bi pacijent bio zadovoljan s optimalno odrađenim medicinskim zahvatima. U odnosu s pacijentima želimo uspostaviti topao odnos i osjećaj povjerenja - ističe stomatologinja koja iza sebe ima osam godina radnog iskustva, a u novom, moderno uređenom prostoru ordinacije Herceg djeluje od kraja 2017. godine.

ordinacija_herceg-9.jpg

Od početka rada ordinacija ima Ugovor s HZZO-om, ali svoje usluge pružaju i potpuno “privatnim” pacijentima. Danas imaju oko 3.000 pacijenata, od kojih je oko 2.000 pacijenata zdravstveno osigurano putem HZZO-a, a ostalo su privatni pacijenti.

- Najviše pacijenata je iz Sračinca, ali nam dolaze i pacijenti s područja cijele Varaždinske županije, no ima i pacijenata iz susjedne Međimurske županije. Također nam dolaze naši ljudi koji rade u inozemstvu. Imamo dugogodišnje pacijente i cijele obitelji koji nam godinama dolaze, od najmanjeg do najstarijeg člana obitelji.

ordinacija_herceg-6.jpg
Dentalne usluge i estetika

Osim primarnih dentalnih usluga ordinacija Herceg svojim pacijentima nudi i nadstandardne usluge, a posebno područje interesa su im stomatološka protetika i estetika lica. Od dentalnih usluga posebno ističu one najatraktivnije, a to su bijele kompozitne ispune, strojno liječenje zuba, izbjeljivanje zuba, pjeskarenje zuba, keramičke ljuskice, protetska sanacija u vidu keramičkih krunica i mostova.

- Novitet koji nudimo su nekirurški estetski zahvati lica kao što su tretmani bora botoxom, te filleri za manje korekcije jagodica, usana i bora lica. To su usluge koje prate najveći porast u svijetu, tako da stalnom edukacijom i usavršavanjem pokušavamo našim pacijenticama pružiti maksimalnu kvalitetu i dostupnost tim uslugama. S obzirom da nam je novo područje interesa estetika lica, bitno je napomenuti da težimo balansiranoj, finoj estetici koja pristaje svakom pojedinom pacijentu, s naglaskom na medicinski prioritet - ističe Romana Herceg.

ordinacija_herceg-3.jpg

Stalna edukacija i širenje tima

- Zbog povećane potražnje naših usluga u skorijoj budućnosti planiramo oformiti još jedan dentalni tim i zaposliti stomatologa kako bismo bili još dostupniji našim pacijentima - kaže Romana Herceg koja prati potrebe svojih pacijenata pa je, u skladu sa sve većom potražnjom za uslugama estetike lica, upisala edukaciju s tog područja. Riječ je o cjeloživotnom obrazovanju nekirurške estetske medicine u sklopu poslijediplomskog studija Medicinskog fakulteta u Rijeci i Medical Esthetic Instituta – Esthetic Academy koju vodi dr.sc. Željko Rotim.

ordinacija_herceg-13.jpg

Ordinacija dentalne medicine Herceg
Ljudevita Gaja 125, 42209 Sračinec
tel: 042/666-597

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci