DENTALNA MEDICINA HERCEG Boutique koncept rada i individualni pristup svakom pacijentu

VV | 17.3.2022. u 17:12h | Objavljeno u Sponzorirano

Osim primarnih dentalnih usluga ordinacija Herceg nudi i nadstandardne usluge, a posebno područje interesa su im stomatološka protetika i estetika lica.

Ordinacija dentalne medicine dr.med.dent. Romane Herceg, smještena na mirnoj lokaciji u Sračincu, od početka svoga rada orijentirala se na “boutique” koncept rada i individualni pristup svakom pacijentu.

Pozitivna atmosfera

- U svojem radu odlučili smo se za “boutique” koncept kako bi se naši pacijenti osjećali posebno. Želimo da našim pacijentima dolazak u našu ordinaciju bude doživljaj, a u tome nam pomaže smisleno uređeni prostor koji ostavlja dojam “wellnesa”. To stvara pozitivnu atmosferu i smanjuje osjećaj anksioznosti i straha od dentalnih zahvata. Također, vodimo se individualnim pristupom te medicinske zahvate prilagođavamo mogućnostima, ali i željama pacijenata kako bi konačan rezultat bio kompletan tj. kako bi pacijent bio zadovoljan s optimalno odrađenim medicinskim zahvatima. U odnosu s pacijentima želimo uspostaviti topao odnos i osjećaj povjerenja - ističe stomatologinja koja iza sebe ima osam godina radnog iskustva, a u novom, moderno uređenom prostoru ordinacije Herceg djeluje od kraja 2017. godine.

ordinacija_herceg-9.jpg

Od početka rada ordinacija ima Ugovor s HZZO-om, ali svoje usluge pružaju i potpuno “privatnim” pacijentima. Danas imaju oko 3.000 pacijenata, od kojih je oko 2.000 pacijenata zdravstveno osigurano putem HZZO-a, a ostalo su privatni pacijenti.

- Najviše pacijenata je iz Sračinca, ali nam dolaze i pacijenti s područja cijele Varaždinske županije, no ima i pacijenata iz susjedne Međimurske županije. Također nam dolaze naši ljudi koji rade u inozemstvu. Imamo dugogodišnje pacijente i cijele obitelji koji nam godinama dolaze, od najmanjeg do najstarijeg člana obitelji.

ordinacija_herceg-6.jpg
Dentalne usluge i estetika

Osim primarnih dentalnih usluga ordinacija Herceg svojim pacijentima nudi i nadstandardne usluge, a posebno područje interesa su im stomatološka protetika i estetika lica. Od dentalnih usluga posebno ističu one najatraktivnije, a to su bijele kompozitne ispune, strojno liječenje zuba, izbjeljivanje zuba, pjeskarenje zuba, keramičke ljuskice, protetska sanacija u vidu keramičkih krunica i mostova.

- Novitet koji nudimo su nekirurški estetski zahvati lica kao što su tretmani bora botoxom, te filleri za manje korekcije jagodica, usana i bora lica. To su usluge koje prate najveći porast u svijetu, tako da stalnom edukacijom i usavršavanjem pokušavamo našim pacijenticama pružiti maksimalnu kvalitetu i dostupnost tim uslugama. S obzirom da nam je novo područje interesa estetika lica, bitno je napomenuti da težimo balansiranoj, finoj estetici koja pristaje svakom pojedinom pacijentu, s naglaskom na medicinski prioritet - ističe Romana Herceg.

ordinacija_herceg-3.jpg

Stalna edukacija i širenje tima

- Zbog povećane potražnje naših usluga u skorijoj budućnosti planiramo oformiti još jedan dentalni tim i zaposliti stomatologa kako bismo bili još dostupniji našim pacijentima - kaže Romana Herceg koja prati potrebe svojih pacijenata pa je, u skladu sa sve većom potražnjom za uslugama estetike lica, upisala edukaciju s tog područja. Riječ je o cjeloživotnom obrazovanju nekirurške estetske medicine u sklopu poslijediplomskog studija Medicinskog fakulteta u Rijeci i Medical Esthetic Instituta – Esthetic Academy koju vodi dr.sc. Željko Rotim.

ordinacija_herceg-13.jpg

Ordinacija dentalne medicine Herceg
Ljudevita Gaja 125, 42209 Sračinec
tel: 042/666-597