Dani ljepote, zdravlja i sporta u centru Lumini

Sponzorirani članak | 12.3.2019. u 12:19h | Objavljeno u Sponzorirano

U Lumini stižu Mario Valentić i Endi, a posjetitelje očekuju i posebne pogodnosti!

Dočekajte proljeće u Trgovačkom centru Lumini! Posjetite Dane ljepote, zdravlja i sporta koji će se održati 16. i 17. ožujka, a na kojima vas očekuje fitnes trener Mario Valentić, talentirani nogometaši iz Lumena, posebni popusti i pogodnosti, besplatan pregled vida, savjeti o šminkanju i dekorativnoj kozmetici, prezentacija fitnes opreme, degustacija prirodnih ekoloških sokova i edukacijski kutak Srednje škole u Maruševcu s pravom javnosti, gdje možete saznati sve o umjerenom korištenju šećera!
A kao šećer na kraju, u nedjelju u igraonici Twister nastupa teen zvijezda Endi!

U subotu, 16. ožujka uz raznovrsnu ponudu izlagača i posebne popuste, ne propustite prezentaciju nogometnih vještina članova Univerzalne škole sporta i nogometa Lumen Varaždin s početkom u 14 sati, a nakon toga u 16 sati svakako navratite na HealthyFIT smoothie radionicu i natjecanje pod vodstvom Marija Valentića!

Isprobajte fine i zdrave smoothije te vježbajte s Marijem. Isprobajte vježbe poput izdržaja u čučnju, igara s girjom i utezima te saznajte odlične kombinacije treninga za učvršćivanje tijela i spremni dočekajte ljeto.

U nedjelju, 17. ožujka u centru Lumini proslavite treći rođendan igraonice Twister uz teen zvijezdu Endija, tortu, facepainting i mnoga druga iznenađenja! Program počinje u 11 sati.

Posebni sponzori Dana ljepote, zdravlja i sporta su trgovine Farmacia i Konzum, a sa svojom posebnom ponudom i popustima očekuju vas Top Shop, dm, Sport Vision, Vinski bar Zlatne gorice, Baby Centar, Ghetaldus, Mobia i Müller.

Više informacija o programu i pogodnostima možete saznati na www.lumini.hr.