DANAS d.o.o. Od narudžbe do ugradnje Foto: Ilustracija/Danas d.o.o.

DANAS d.o.o. Od narudžbe do ugradnje

VV | 26.8.2022. u 10:35h | Objavljeno u Sponzorirano

Tvrtka DANAS d.o.o. započela je svoj poslovni put kao mala tvrtka koja se bavila prodajom auto-dijelova i rabljenih motornih vozila. Protekom vremena tvrtka je proširivala svoju djelatnost te danas svojim zadovoljnim klijetima nudi i uslugu autoservisa i vulkanizacije.

9.jpg

Ukoliko se odlučite za narudžbu auto-dijelova tvrtka DANAS d.o.o. nudi mogućnost dostave naručenoga do Vaše adrese neovisno o tome gdje se nalazite, a možete ih posjetiti i na adresi sjedišta u Selniku 70, točno na polovici puta između Varaždina i Ivanca.

AutoTvrtka se ponosi sloganom "od narudžbe do ugradnje“ jer kod njih možete nabaviti rezervne dijelove za svoja osobna, kombi i/ili teretna vozila i radne strojeve, a uz to mogu vam pružiti i uslugu montaže kupljenih dijelova, ali i montiranje auto-guma. Cilj njihovog poslovanja je zadovoljiti sve potrebe stalnih klijenata, ali se vesele i svakom novom kupcu te su spremni pružiti kvalitetnu i brzu uslugu.   

18.jpg

Možete biti sigurni u kvalitetu auto-dijelova koje ćete kupiti kod njih s obzirom da su isti nabavljani od renomiranih proizvođača, ali u ponudi nude različite robne marke tako da svaki kupac može u svakom trenutku odabrati dijelove koju su mu najprihvatljiviji, kako kvalitetom, tako i cijenom.

Neki od brandova koje imaju u ponudi su: Trw i Ferodo kočnice, Luk, Sax i Valeo setovi kvačila, Monroe amortizeri; Bosch i Valeo metlice brisača; motorna ulja Fuchs, Aral, Total, Castrol.

20.jpg

Stručni i educirani djelatnici tvrtke DANAS d.o.o. mogu za Vas obaviti brzi servis vozila, promijeniti vam ulje i filtere, obaviti auto-dijagnostiku, napraviti izmjenu kočionog sistema, zamijeniti set kvačila, napraviti izmjenu zupčastog remena, a pružaju i uslugu servisiranja vaših viljuškara, traktora, dostavnih, kombi i teretnih vozila.

Posjetite tvrtku DANAS d.o.o. na adresi u Selniku 70, svakim radnim danom od 08 do 17 sati, a subotom do 13 sati. Djelatnici tvrtke DANAS d.o.o. vesele se Vašim upitima i posjetama! Više infromacija na broju telefona 042/729-509, 099/2729-514 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.