Concept store by Letizia poklanja vam prekrasnu narukvicu

vv | 9.7.2024. u 10:20h | Objavljeno u Sponzorirano

Vodeća floristička kuća Letizia prepoznatljiva je po svojem stilu i ukusu, a u svojem asortimanu Concept storea između ostalog nudi i nakite, svečane torbice, ukrasne i odjevne predmete.

Osjećaj ljeta možete doživjeti u ovom concept store-u gdje između ostalog možete kupiti trendy cekere za plažu ili večernji izlazak, a outfit možete upotpuniti s modernim narukvicama. Uz to, svojom raznolikošću i elegancijom, nude idealne poklone za svečane prigode koje će biti nezaboravne za primatelja. Narukvice su savršen dodatak za layering i poboljšanje ljetnog stila. Za postizanje modernog i osvježenog izgleda, mogu se kombinirati različiti stilovi, boje i veličine narukvica koje pridonose stvaranju unikatnog stila koji odražava osobnost.

- Čitav Concept store je na jednom višem nivou i ne trebate se bojati cijena jer su prilagođene našem malom varaždinskom tržištu – rekla nam je vlasnica Letizia Zadravec.

Letizia concept store poklanja vam prekrasnu narukvicu, a sve što trebate jest sudjelovati u nagradnoj igri putem naše FB objave:

letizia-boutique-12.jpg

letizia-boutique-11.jpg

letizia-boutique-10.jpg

letizia-boutique-13.jpg

letizia-boutique-6.jpg

letizia-boutique-5.jpg

letizia-boutique-4.jpg

letizia-boutique-3.jpg

letizia-boutique-1.jpgletizia-boutique-2.jpg

Označeno u