CENTAR dr. R. STEINER Besplatna edukacija o pripremi biodinamičkih pripravaka u Međimurju

VV | 3.4.2022. u 19:09h | Objavljeno u Sponzorirano

Centar dr. Rudolf Steiner iz Donjeg Kraljevca poziva sve zainteresirane na predavanje i radionicu izrade biodinamičkih pripravaka koja će se održati u srijedu, 6. travnja u 16 sati na imanju Holiday Home Lina, Pleškovec 154 a, u Međimurskoj županiji. Program obuhvaća izradu sumporno-vapnene juhe i paste za stabla te predavanje o načinu izrade i korištenju biodinamičkih pripravaka. Edukacija je besplatna, a gotove pripravke možete ponijeti sa sobom.

Centar dr. Rudolfa Steinera multidisciplinarna je institucija koja objedinjuje znanost, umjetnost i turizam baziranu na nauku i znanju dr. Rudolfa Steinera. Smješten u Donjem Kraljevcu ujedno je i jedna od najvećih turističkih atrakcija Međimurja. Centar dr. Rudolfa Steinera centralna je ustanova u Hrvatskoj koja se bavi promocijom, izučavanjem i savjetovanjem u području biodinamičke poljoprivrede.

Centar provodi edukacije i radionice, te organizira nacionalne i međunarodne seminare i konferencije iz područja biodinamičke poljoprivrede, upravlja i rodnom kućom dr. Rudolfa Steinera koja predstavlja mjesto susreta mnogobrojnih posjetitelja iz čitavog svijeta. Sekcija za biodinamičku poljoprivredu u Goetheanumu uvrstila je Centar dr. Rudolfa Steinera iz Donjeg Kraljevca kao važnu edukacijsku točku u svijetu biodinamike.

Za više informacija o biodinamičkoj poljoprivredi, pripravcima i agrotehničkim mjerama obratite se Centru dr. Rudolfa Steinera. Svi zainteresirani pratite najave radionica koje su intenzivne upravo u ovo doba godine i na području Varaždinske županije, a na kojima možete naučiti kako izraditi pojedine pripravke koji će biti lijek za vaš vrt, nasad i imanje.