CENTAR ANANDA Živjeti život koji je njegujući za vas - što je to?

Mr.sc. Maja Šegović, CF | 23.6.2023. u 13:33h | Objavljeno u Sponzorirano

Poprilično nam je jasno što to, u svakodnevnom životu, znači njegovati se. Ovisno u kojoj sredini smo odrasli, usvojili smo različita mjerila o tome i različite navike. No, većinom se to odnosi na nešto kako se odnosimo prema tijelu.

U smislu Access Consciousnessa®, kada se pitamo je li nešto njegujuće za nas, mislimo na to da li je neki izbor, kojega radimo, doprinos za nas ili nije? Hoćemo li se osjećati bolje ako nešto izaberemo ili ćemo osjećati težinu? Hoćemo li time "širiti" svoj osobni prostor ili ćemo se stisnuti i nanijeti si bol?

centar_ananda_27062023_2.jpg

Ima dosta pitanja koja postavljamo na ovoj točki i ona se uče na tečaju ili personaliziranom tretmanu. U ovom svjetlu, ono što je njegujuće za nas ima mnogo širi smisao.

Počnemo li u svoj svakodnevni život uvoditi i ovo pitanje: "Da li je ovo njegujuće za mene?" prvo ćemo početi razvijati bolji odnos sa sobom. Svi odgovori jesu u nama i kada se pitamo, vrlo brzo i osjetimo odgovor iznutra o tome za što pitamo. Osobito ako se radi o nama i o tome da li je nešto što bismo mogli izabrati doprinos nama.

Zapravo, mi smo i jedina osoba koja bi nam mogla dati točan odgovor. Zašto? Zato jer smo svi različiti i ono što je njegujuće za jednu osobu, uopće ne mora biti njegujuće za drugu, ma kako nam ona draga i bliska bila.

centar_ananda_27062023_6.jpg

Uvedemo li ovo pitanje u svoje izbore i prije nego bilo što izaberemo, o čemu radimo izbor, ako se pitamo "ekspandira li mi ovo život ako to izaberem?", naš će se život polako početi mijenjati. Primijetit ćemo da biramo neke nove stvari. Drugačiju hranu, različitu odjeću, kao i osobe sa kojima idemo na kavu…

Nećemo više za sve pitati nekog drugog da bismo si potvrdili da smo dobro izabrali. Nećemo donositi odluke na temelju znanja koje smo usvojili kroz život. Radit ćemo izbore koji su nam odzvonili unutar nas kao "zeleno" svjetlo na semaforu.

Time ćemo preuzeti odgovornost za svoj život. Nećemo moći reći da nam je netko za nešto kriv. Znat ćemo da smo sami izabrali, da smo birali prema onome što smo osjetili da će biti za nas njegujuće i da smo bili oni koji smo slušali sami sebe.

centar_ananda_13062023_16.jpg

Takav način hoda kroz život vrlo je osnažujući. Počinjemo biti svjesni svojih kapaciteta. Biti sigurni u sebe… i opet, podsjetimo se, samo je promjena stalna. Znači, naši izbori imaju se pravo i mijenjati, jer mijenja se svaki dan i svijet oko nas.

Nema krivo i pravo. Ima samo to da je neki izbor kojeg smo izabrali u nekom trenutku bio njegujući za nas. To je bitno. U trenutku izbora biti vjeran sebi. Biti autentičan. Biti svoj. Budite Vi! Samo ste jedan Vi i po tome ste posebni!

Mr.sc. Maja Šegović, CF
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Ovoga tjedna tijekom tri dana u Centru Ananda održane su razne aktivnosti gdje smo razmjenjivali iskustva praktičara vezano na Access Consciousness® tjelesne procese i verbalne alate u svakodnevnom životu.

centar_ananda_27062023_7.jpg

U srijedu 21.06. održana je i Razmjena procesa i Dan otvorenih brata Centra, te Zoom o Svakodnevici s Accessom®. Takvi događaji nam donose novu vrijednost u život i povezuju nas na drugačiji način. Nekako sve biva lakše kada se osnažimo u ovakvim susretima. To znači mijenjati svoju realnost na bolje.

centar_ananda_27062023_9.jpg

Nadolazeći događaji u Centru Ananda

28.06. u 19 sati - Besplatni Zoom: Poslovanje na drugačiji način - uz Access Consciousness® alate
link za Zoom: https://us06web.zoom.us/j/82660019877
link za događaj na Facebooku: https://facebook.com/events/s/access-free-zoom-moje-poslovan/620371143386411/

centar_ananda_27062023_1.jpg

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

centar_ananda_27062023_12.jpg

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Edukacije, koje provodi mr.sc. Maja Šegović CF®, mogu biti uživo na Tečajevima, preko Zoom-platforme, i za specifične grupe i osobe.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site

centar_ananda_27062023_14.jpg

centar_ananda_27062023_15.jpg

centar_ananda_27062023_8.jpg