CENTAR ANANDA Vjernost sebi

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 16.11.2023. u 09:55h | Objavljeno u Sponzorirano

Što znači biti vjeran sebi? U današnje zaglušujuće vrijeme velike brzine zbivanja oko nas i u nama, čujemo li taj zatomljeni zvuk iz unutrašnjosti? Svagdje gdje odustajemo od onoga što mi uistinu jesmo, da bismo, kratkoročno, postigli neki cilj, zapravo se svaki puta odričemo dijela svoje snage i potencije koja jesmo.

I sve počinje od nas. Opet nas to vraća na to da je potrebno znati koja to energija jesmo? Ovog trenutka? Sada. Što god radili, izabirali u životu, u trenutku kada krećemo u nešto od toga, zapitajte se: "Ako to biram, jesam li vjerna/vjeran sebi? Da li to ekspandira moj život? Ili me umanjuje, kontrahira, steže moj prostor?"

Da bismo sami sebi opravdali odustajanje, mi to volimo "zakamuflirati". Stavimo oko sebe razna opravdanja, objašnjenja i razloge zašto nešto biramo, a sve su to stabilizacijske točke na kojima temeljimo opravdanost naših izbora. Dok duboko u sebi, znamo da radimo protiv sebe i da smo u onom prvom koraku kada smo krenuli na putovanje nekom novom kreacijom, zapravo iznevjerili sebe. Ono što jesmo. Nešto što je suštinski nama važno i bez čega mi nismo svoji.

ananda_29092023_09.jpg

Sve to proizvodi misli, emocije i osjećaje koji u igri polariteta predstavljaju medij kojim u nama cirkulira ta zaglavljena energija. Što nam tijelo govori tijekom tog putovanja, možete pretpostaviti. Prvo tiho, samo kao nejasna težina, a kasnije sve glasnije razvija razne simptome i čeka nas da stanemo i da se upitamo: "Gdje sam to iznevjerila/o sebe?"

Dobra vježba je sjesti pred ogledalo, pogledati se u oči, percipirati cijeloga sebe, svoje tijelo i pustiti da od njega primimo svjesnost. Ono zna. Ono čeka da ga pitamo. Da na njega obratimo pažnju. Ja ovu vježbu zovem ne "Na kavi s Predsjednikom" nego "Na kavi sa sobom". Čitavi postupak učimo na tečaju.

I nikada nije kasno. Sve dok postojimo. Taj trenutak kada osvijestimo točku u kojoj smo kreirali život koji ne stoji na temeljima vjernosti sebi, trenutak je u kojem možemo izabrati tu vjernost ispočetka i početi mijenjati sve. To zahtijeva vrijeme, rad, upornost i našu energiju, a nagrada je… odgovorit ćete sami, svatko sebi.

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

centar_ananda_05102023_1.jpg

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Radionice i edukacije

Do 17.11. u tijeku su "Ćakulanja s Majom" ("Otvoreno o svemu") - svaku večer u 20 h kroz 10 dana sastajemo se da bismo razgovarali otvoreno o svemu. O onome što Vas muči. Ovog trenutka. Od roditeljstva, partnerstva, tijela, posla, svijeta... koristimo alate Access Consciousnessa®, moći ćete počistiti svoje energetske blokade i povlačit ćemo nove energije u oslobođene prostore.

ananda_centar_09112023_3.jpg

Razgovori s Majom novi su oblik rada CF®-a i zbog svoje slobodne forme (široka mogućnost odabira tema sudionika Zooma) postižu izvanredne promjene u tome kako se osjećaju klijenti. Od smanjenja učestalosti mokrenja kod neurogenog mjehura, biokemijski potvrđenog poboljšanja rada štitnjače, smanjenja depresije, bolji san. To nisu stvari koje smo targetirali, to se u Accessu® ne može raditi, već su se sudionici uključili vlastitom voljom i otvorenim zahtjevom da im bude bolje u svim poljima života.

20.-24.11. u 20 h "Energy Pull 1 - 5 dana za promjenu" - novi načini da čistimo energetske podsvjesne obrasce koji nas blokiraju od prirodnog stanja mira i bivanja u obilju svega

27.11.-01.12. u 20 h "Energy Pull 2 - 5 dana za promjenu"- 2. ciklus - i svaki je drugačiji, svaki prilagođen trenutku koji jest upravo sada. Jer život je SAD.

ananda_centar_09112023_2.jpg

TRIAS NOVCA: 16., 23. i 30.11., četvrtkom u 18-19,30 h "Novac - Naše priče o novcu i kako ga kreirati?"- pričamo o Vašim situacijama s novcem, osvještavamo blokade, alatima Access Consciousnessa® čistimo blokade.

ananda_centar_09112023_14.jpg

Svaki od ovih paketa je po cijeni od 40 Eura, audio-snimke uključene.

ON LINE RADIONICE:

26.11. 17-20 h BEING YOU Zoom radionica

ananda_centar_09112023_13.jpg

03.12. 17-20 h NOVAC I BUSINESS Zoom radionica
Ove Zoom radionice uključuju priručnike i audio snimke. Cijena radionice je 80 Eura.

TEČAJEVI UŽIVO:

18.11. 09-17 h TEČAJ BARS

ananda_centar_09112023_12.jpg

19.11. KROZ ZIMU ZDRAVI: 3 - Trias tjelesnih procesa za jačanje imuniteta i oporavak od bolesti: 1.) 09-12,30 h MTVSS ; 2.) 13-16 h Obnavljanje akustičke vibracije i dekonstrukcija i eliminiranje prijenosa u električnu vibraciju; 3.) 17-20 h Generiranje akustičke molekularne strukture.

Svi Tečajevi uživo odvijaju se u Centru Ananda, Vodovodna 3, Varaždin i uključuju priručnike i Certifikate za samostalni rad. Za djecu do 15 godina sudjelovanje je besplatno, a za one od 16-18 godina tečajevi su u pola cijene za odrasle (uz prisustvo odrasle osobe).

Sve informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

ananda_centar_09112023_11.jpg

Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®, stekla je novu edukaciju iz tjelesnih procesa i postala je Praktičar procesa Akustičkog tijela (Blueprint). Ovaj tjelesni proces omogućava usklađivanje trenutnog stanja fizičkog tijela s njegovom energetskom matricom (Blueprintom). Na ovaj tretman možete se naručiti.

boopa_-_certificates_yes_yab-Maja-Segovic.jpg

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site

ananda_centar_09112023_7.jpg

ananda_centar_09112023_8.jpg

ananda_centar_09112023_9.jpg

ananda_centar_09112023_10.jpg