CENTAR ANANDA Umanjivanje - što je to?

Mr.sc. Maja Šegović, CF | 29.6.2023. u 13:27h | Objavljeno u Sponzorirano

Umanjivanje je nešto što je sveprisutno i često ga primjećujemo kod drugih, a rijetko kod sebe. Ima mnogo oblika. Profinjeno se prikriva i osoba koja se umanjuje često nije svjesna što se zbiva. Poput mreže korijenja koja omogućava drvu da se učvrsti u zemlji, polako urasta u strukturu našeg življenja.

Sve počinje od djetinjstva kada nas roditelji nastoje naučiti da se uklopimo u društvo u kojem odrastamo. Često nam kažu da smo previše i da se stišamo, smirimo i "uprisutnimo". Kasnije kroz život naučimo se prilagođavati društvu da bismo bili prihvaćeni, partneru da bismo imali mir i sl.

Tako postupno zatomljujemo svoje sposobnosti i znanje da bismo za uzvrat nešto dobili. Onda se u nekom trenutku dogodi da nas neki događaj prisjeti neke naše sposobnosti i zasvijetli nam "žaruljica": "Pa ja to znam! Ja ovo mogu!" Odvrtimo li tada film unatrag, osvijestit ćemo točku kada smo se toga odrekli.

centar_ananda_27062023_3.jpg

Što nam donosi umanjivanje? Našem tijelu? Našim emocijama? Kada ne bivamo u svakom trenutku sve ono za što smo sposobni biti, niti naše tijelo ne funkcionira kako bi to moglo. Svako odricanje od sebe je odricanje i od dijela svoje energije i obesnažuje nas na svim nivoima. To je ono kada se nakon takvih situacija osjećamo "loše", a ne znamo zašto?

Ne možemo si pobjeći, bez obzira što pojeli, popili, sa kime razgovarali. To je nešto što je ispod svega što svjesno priznajemo i ne nestaje. Ovisno o tome koliko se to često zbiva, razvijamo i različite tegobe.

centar_ananda_varazdin_01062023_4.jpg

Sve počinje trenutkom sad. Onaj trenutak kada smo prvi puta to sebi priznali, točka je od koje možemo početi raditi drugačije izbore. Access Consciousness® ima brojna pitanja koja u takvim situacijama postavljamo, kao npr.: Da li ja sebe u ovoj situaciji umanjujem? Koji izbor sam napravila/o da sam to kreirala/o? Što mogu dodati u ovu situaciju da to promjenim? Što ovdje mogu biti da bivam puna potencija sebe?

centar_ananda_15062023_8.jpg

Pitanja možemo postavljati u trenutku kada osvijestimo da to radimo, a možemo ih koristiti i unaprijed (prije nego dođemo u takvu situaciju). Njihovom upotrebom jačamo svoju svjesnost o obrascu koji koristimo i ta svjesnost i naš izbor izazivaju energetsku promjenu. I opet, ovaj proces ide ritmom koji nam odgovara.

ananda_26052023_11.jpeg

Polako, svaki dan, možemo izabrati po jednu novu situaciju u kojoj ćemo biti ono što jesmo. U kojoj ćemo pokazati da nešto znamo, da možemo, a što smo zatomili. Pokazati sebi. Tko jesmo. Bivati mi. I što će to donijeti u naš život? Koju promjenu? Koju radost? Vidjet ćemo ako to izaberemo…

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

centar_ananda_27062023_9.jpg

Radionica o alatima poslovanja s alatima Access Consciousnessa®

28.07.2023. održani Zoom o alatima poslovanja s alatima Access Consciousnessa® izazvao je veliki interes. Prisustvovali su sudionici iz više okolnih zemalja. Stoga će se u srpnju održati prva edukativna radionica na tu temu koja će biti također on-line.

centar_ananda_29062023_2.jpg

- Certifirani Facilitator® ima obvezu trajne edukacije i mora educirati up-to-date znanja. U razdoblju od 23.-26.06.2023. prisustvovala sam tečaju "Radost poslovanja" u Marseju tako da predstojeću radionicu kreiram na najnovijim saznanjima iz Access Consciousnessa® o poslovanju - ističe Maja Šegović, Certified Facilitator®, voditeljica Centra "Ananda".

Želite li poslovati na novi način? Pitate što biste još mogli sa svojim poslovanjem? Nastojite li unijeti promjene u svoje poslovanje? Dođite na radionicu od 4 h, doznajte o potpuno novim pogledima na mogućnosti poslovanja, iznesite svoje dvojbe i budite facilitirani alatima Accessa®. Dobit ćete i priručnik sa tečaja i snimku Zooma koju ćete moći slušati koliko god želite.

Edukacija nema nikakvih preduvjeta. Može prisustvovati svatko tko izabere znati više. Prijave za radionicu i dodatne informacije na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

centar_ananda_29062023_1.jpg

Nadolazeći događaji u Centru Ananda

07.07. u 17 h Uvodna radionica Budi svoj
08.07. u 10 h Jednodnevna radionica Uvedi radost u poslovanje
09.07. u 9 h Bars tečaj
15.07. u 10 h Budi svoj radionica 1. dan
16.07. u 10 h Budi svoj radionica 2. dan

(Detaljnije na Facebook i web stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Edukacije, koje provodi mr.sc. Maja Šegović CF®, mogu biti uživo na Tečajevima, preko Zoom-platforme, i za specifične grupe i osobe.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site

centar_ananda_15062023_7.jpg