CENTAR ANANDA Transformacija energije stresnog događaja

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 5.1.2024. u 09:42h | Objavljeno u Sponzorirano

Svi znamo što je stresni događaj. Ovdje se ne ograničavamo samo na događaje koji su se dogodili nama osobno. Govorimo o svemu što smo čuli, vidjeli, pročitali ili osobno doživjeli što je u nama proizvelo neugodne emocije, misli i/ili fizičke senzacije.

Sve to u nama uzrokuje kaskadu kemijskih reakcija koje rezultiraju raznim fiziološkim učincima. U konačnici, rezultat su neke molekulske forme koje realno postoje u našem tijelu. I u svemu tome kažu nam mnogi da se to dešava jer smo sami dali na to pristanak. A mi stojimo zbunjeni. Kada li smo to pristali na takvo nešto, mi se toga ne sjećamo?

To se desilo davno u našem ranom djetinjstvu, kada se prvi puta okinuo taj krug. Mi tada nismo znali da li je to dobro ili loše, to je bio način kako smo doživljavali život oko sebe. Kako odrastamo, učimo da to i nije bila najbolja opcija za nas.

Razne tehnike uče nas kako stres prevladati, izbjeći, kako se sa njim "nositi". Svagdje je tu u fokusu stres. I opet smo mi negdje "krivi", stoga se trebamo "ispravljati", "popravljati", uglavnom: prilagođavati. U Access Consciousnessu® stavljamo fokus na samoga sebe. I pitamo se što mi, takvi različiti kakvi JESMO, možemo biti i činiti da bi život počeo biti drugačiji? Svjesni smo da je sve u našim rukama.

centar_ananda_maja_segovic_20122023_12.jpg

Primjenimo li ono što nas Access® uči, vježbat ćemo na nečemu što nam je "manji" stres, no mora biti neka aktualna situacija. Recimo da je to neka neugodna situacija na poslu. Morate dolaziti na posao i morate biti s tim ljudima. Nema izbjegavanja. Dakle, prvo osvjestite da je to izvan Vas.

Svi smo mi u jedinstvenom energetskom polju i zato smo povezani. No, Vi ste jedinstveni energetski sistem Vas samih. Jesmo "interconnected" (među-povezani) no biramo biti "not affected" (ne pod utjecajem). Udahnite i izdahnite i zatražite sami od sebe da svagdje gdje ste se povezali sa energijom "neugodne situacije" i integrirali ju u svoj sistem, te frekvencije sada otpuštate.

Zatražite da sve one stukture i forme koje je "neugodna situacija" proizvela u Vašem sistemu, otpuštate iz njega. Pitajte što su sada Vaše molekule spremne novo kreirati za Vas? ... proces transformacije energije radimo na Zoom radionicama. To nije nešto što mogu opisati u jednom članku, no smisao ovog prikaza je u tome da dobijete informaciju da onog trenutka kada osvijestite situaciju, možete mijenjati njezin tijek i učinak.

Nije bitno u kojem trenutku života ste to započeli. Bitno je da počnete to primjenjivati. I svaki puta kada izazovna situacija "iskoči", Vi udah-izdah i primjena procesa. To mijenja sve. Kao i sve što kvalitetno ugrađujete u život: polako i ustrajno.

Na ovaj način htjela sam Vas odvesti koji korak više u Vašem putovanju kroz životnu realnost i reći da baš svaku situaciju možete promijeniti. Želim da sami osjetite da sve može biti mnogo lakše i da energiju koju trošite na navigaciju kroz stres usmjerite na kreiranje kvalitetnijeg života.

Osobito je poticajno kada vi sami uočite promjenu i potvrdite da ste nešto uspjeli promijeniti. Kada osjetite da je lakše. Tada i postajete svjesni svoje snage koja je cijelo vrijeme prebivala baš u Vama!

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

centar_ananda_maja_segovic_20122023_15_razmjena_1.jpg

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Radionice i edukacije

Zoom radionice:

07.-17.01. "Razgovori s Majom" 20.30-21.00 h

ananda_05012024_1.jpg

11., 18. i 25.01. Koliko je moje bogatstvo? 19.00-20.00 h

23., 24. i 25.01. Koliko se volim? 18.00-19.00 h

Radionice uživo:

21.01. Tečaj Bars 9.00-17.00 h

ananda_07122023_4.jpg

28.01. Tjelesni tečajevi: 9.00-12.00 h MTVSS, 13.00-16.00 h Nula posto traume, 17-20.00 h Instalacija, kreacija i aktualizacija akustičkog u tijelu.

21.03. 17-20 h, te 22., 23. i 24.03. 9.00-17.00 h Novi Temeljni tečaj "Big 5"

Svi tečajevi uživo odvijaju se u Centru Ananda, Vodovodna 3, Varaždin.

BESPLATNI ZOOM:

30.01.Tema: "Kamo sada idem?" u 19.00 h

Obljetnica uživo20.01. OBLJETNICA 1. TEČAJA BARSA "KOJA PROMJENA SMO SVI ZAJEDNO?" u 13.00 h - Okupljanje svih polaznika tečajeva, radionica i Zoomova u organizaciji Centra Ananda. Pozivamo sve koji su završili bilo koji tečaj u Centru Ananda, kao i bilo koju Zoom-Radionicu, da dođu u Centar na druženje i snimanje zajedničke fotografije svih polaznika.

ananda_05012024_2.jpg

Prijave na sve radionice/tečajeve slanjem maila sa svojim podacima i nazivom radionice za koju se prijavljujete.

Sve detalje i informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site ili maja-segovic.hr