CENTAR ANANDA Što nas stalno "baca" natrag?

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 30.11.2023. u 10:51h | Objavljeno u Sponzorirano

Obzirom na učestalost upita od strane klijenata koje dobivam u posljednje vrijeme, danas ću pisati o tzv. situacijama koje nas "bacaju" natrag.

Zamislimo svakodnevni život s bezbroj situacija u njemu. Imamo osjećaj da nam se sve nekako "dešava", da drugi upravljaju našim osjećajima, mislima i događajima. Bez obzira koliko se mi trudili biti dobro i zadržati neko "pozitivno" raspoloženje, stalno se netko ili nešto nađe da nas "baci" natrag u neku osrednjost ili još i niže.

Što nam na duge staze donosi takva oscilacija raspoloženja i kakvim je to biokemijskim odgovorima u tijelu popraćeno, nije potrebno posebno isticati. Jer svaka emocija ima i svoju kemijsku komponentu koja postiže neki fiziološki učinak. Taj učinak može doprinositi našoj ravnoteži, a i neravnoteži. Mi bismo samo željeli biti dobro i sa emocijama i sa tijelom. Koje su nam tu mogućnosti u svjetlu Access Consciousnessa® i pristupanja svjesnosti o tome koja u nama postoji? Što nam je za činiti da to promijenimo?

Naše prirodno stanje bilo bi potpuna osnaženost u svakom smislu: tjelesna, emocionalna, misaona. Da smo u "naponu snage" mogli bismo mnogo toga ostvariti na fizičkoj razini, a i psihički bi bili stabilni. I zamislimo neku situaciju u životu kada smo se tako i osjećali. Sigurna sam da ste imali takve trenutke.

ananda_29092023_10.jpg

Uđite u taj trenutak, osjetite vrijeme, mjesto i osjećaje koje ste tada imali, dopustite si potpuno se prenesti u to. I sada se pokušajte sjetiti što se dogodilo da ste iz tog stanja izašli? Da li Vas je neka osoba oneraspoložila? Netko tko Vam mnogo znači? Kakva se to situacija odigrala koja Vas je "bacila" natrag? Ne morate se sjetiti konkretnih događaja, jer ih često potisnemo, već si dopustite percipirati energiju toga u sebi i kakve emocije, misli, sjećanja Vam se podižu? I zapravo, kad bolje razmislite, to biva obrazac koji Vam se provlači stalno kroz život.

Čak i sada, iako s vremenskim odmakom, možemo dovesti svjesnost u te situacije i početi mijenjati sadašnji trenutak. Kako? Sve to što nas "baca", samo je dio energetskih vibracija koje nosimo u sebi, a koje nas zaustavljaju da kreiramo život koji bismo htjeli. Te vibracije dio su našeg bića ili smo ih "ugradili" u sebe biomimetički oponašajući ljude iz okoline. Nije bitno. Bitno je da nas sprječavaju da bivamo ono što bismo mogli biti.

Sve ove osobe i situacije koje nas provociraju, samo su tu da bismo to u sebi osvijestili i otpustili. Trenutak kada to uistinu osvijestimo svim svojim bićem ,trenutak je kad smo "lekciju naučili". Tada smo energetski napredovali u svojoj evoluciji i možemo ići dalje. Trenutak kada smo rekli: "Ovo mi više uistinu ne treba. Ja ovo više ne biram. Otpuštam sve te vibracije iz svog sistema.", trenutak je kada više nema potrebe za ponavljanjem iste lekcije.

Primijetit ćemo da će nestati takve situacije iz našeg života. Doći će opet neke nove, jer život je stalno učenje. No sada imamo svjesnost da postavljamo pitanja, npr. "Koju svjesnost o ovome imam, a odbijam ju potvrditi, a kada bih ju potvrdila, to bi promijenilo čitavu moju realnost? Čemu me ova osoba/situacija uči? Koja vibracija u meni još privlači ovakve situacije? Što ovdje odbijam biti i primiti?" To se zove rad na sebi, usmjeravanje svoje energije i snage na sebe.

Time se prestajemo baviti ovim vanjskim događajima i ljudima koje ionako ne možemo mijenjati. Time prestajemo biti dio polaritetne stvarnosti i kreatori drame i traume. Ovo se naziva svjestan život. I koju to budućnost može donijeti za sve nas?

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

centar_ananda_05102023_1.jpg

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Radionice i edukacije

Zoom kreacije

04.-13.12.2023. u 20.30 - 21.00 h - Razgovori s Majom

14.-18.12.2023. u 20.30 - 21.00 h - Energy Pull: "BEZ PREPREKA"

03.12.2023. u 17-20 h - Zoom radionica "Novac i poslovanje na drugi način"

09.12. i 16.12. u 17-20 h - Zoom radionica "Be You (Budi Ti)"

Uživo

10.12.2023. u 10-16 h - Razmjena tjelesnih procesa Access Consciousnessa®

ananda_varazdin_30112023_3.jpg

17.12.2023. u 9-17 h - Tečaj Bars

Sve detalje i informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site

ananda_varazdin_30112023_2.jpg

ananda_varazdin_30112023_4.jpg

ananda_varazdin_30112023_1.jpg