CENTAR ANANDA Provjerite tko je osvojio bon od 55 eura i pogledajte što sve nudi centar za oslobađanje od stresa

Varaždinske vijesti | 3.2.2023. u 21:07h | Objavljeno u Sponzorirano

Centar za unapređenje kvalitete života "Ananda" čitateljima Varaždinskih vijesti i ovaj tjedan poklanja poklon bon u vrijednosti od 414 kn tj. 55 Eura za jedan tretman. Poklon bon osvojila je Jadranka Puškadija.

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka.

Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness Certified Facilitator®.
- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra. Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-tak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®).

Kako izgledaju tretmani i što sve nudi Centar posjetitelji su mogli saznati na licu mjesta protekle subote na Danu otvorenih vrata Centra Ananda. Voditeljica Anande zahvaljuje se svima na njihovu dolasku te svima koji su završili tečaj i praktičarima Barsa i drugih tehnika koje se prakticiraju u Centru.

- S "Anandom" ste od samog početka i zajedno sa mnom sukreirate naša događanja. Svi ste Vi dio ove kreacije i zato sam Vam od srca zahvalna. Sve postoji zbog Vas, zato sam i krenula u ovaj podvig - kaže voditeljica Centra u kojem se održavaju i tečajevi, a namijenjeni su svim dobnim skupinama. Po završetku tečaja polaznik postaje Praktičar Tjelesnih Procesa i može ih prakticirati na drugima. Cilj je širenje svjesnosti i učenje kako olakšati tegobe koje se javljaju s tijelom. Tijekom vikenda održan je i tečaj Barsa, kojim je zaokruženo obilježavanje prve godine djelovanja Centra. Na tečaju je bila polaznica koja je prije nekoliko mjeseci bila samo na jednom tretmanu Barsa te je odmah osjetila potrebu da završi i tečaj.

- Samo jedan tretman i odmah želja da se nauči više, a to nije takav prvi slučaj u "Anandi". Bravo! I koja promjena sada može biti u svojoj obitelji i sredini? Koja lakoća? - ističe Maja Šegović te spominje i drugu polaznicu kojoj je ovo bio već drugi tečaj u Anandi.

- Svaki tečaj nosi nešto novo, svaki puta zazvoni nešto što prije niste čuli, svaki puta je doživljaj nove lakoće s tijelom. Hvala što, prije svega, birate sebe i za sebe. Time otvarate nove prostore za sve i svojom promjenom mijenjate svijet. Vi ste snaga! - ističe voditeljica Centra.

Dopustite sebi bolje i lakše sa sobom i sa svijetom. Radujem se Vašem dolasku! Zajedno kreiramo ljepši svijet!
Facebook: https://www.facebook.com/ananda.maja.segovic
Access Consciousness Profil: https://www.accessconsciousness.com/en/public-profiles/maja-egovi/

mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

mob: +385992789363

Putem mail-a zatražite plan mjesečnih aktivnosti u Anandi.

Jednom mjesečno budite sudionik besplatnog Zoom-a u kojem govorimo o aktivnostima u Anandi i trenutno aktualnim temama.

Označeno u