CENTAR ANANDA Prostor promjene

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 9.2.2024. u 09:32h | Objavljeno u Sponzorirano

U svijetu koji nas okružuje navikli smo na veći ili manji prostor. Prostor u kome živimo, prostor u kome se krećemo do posla, radni prostor, prostor u kojem bivamo u svom slobodnom vremenu.

Isto tako i mi zauzimamo neki prostor. Jedan, vidljiv, čisto fizički, kao naša pojavnost. I onaj drugi, koji nije vidljiv. Njega sačinjavaju isto naše molekule, koje su drugačije organizirane od samog vidljivog oblika, no isto imaju svoju energiju, svoju svjesnost, vlastito gibanje i svakako, važnu ulogu u kreiranju našeg života.

Kada biramo promjenu u načinu na koji živimo, razmišljamo, djelujemo, bez obzira koje tehnike i alate za to primijenili, ulazimo u "prostor promjene". On nije nestvaran, on je potpuno stvaran i konkretan. I ono što nam "zazvoni" kao istinito, ono što "rezonira" s nama i što prihvaćamo lagano, u stilu "ma kako se toga nismo prije dosjetili?", izaziva konkretnu promjenu u našem sustavu.

ananda_29092023_10.jpg

Pri tome ćemo neke vibracije otpustiti, neki intermolekularni odnosi će se "rastvoriti", neka njihova nova gibanja i protoci, uspostaviti. Kroz opisane procese naš prostor se pregrađuje. Postajemo neka nova struktura. Imamo neki novi energetski potencijal.

Kako će se to očitovati na kojem nivou bivanja? Osjetit ćemo da su neke emocije nestale, neka sjećanja više ne "proizvode" u nama ništa nalik na nekadašnje reakcije. Prestaju i neke opetovane misli koje su se redovno "vrtjele". Ima još mnoštvo događanja pri tome, no bitno je osvijestiti da se zbiva nešto novo i da je to individualni proces za svakoga od nas. Tako se može pojaviti osjećaj "nekomfornosti" unutar osobe.

To se može očitovati kao nalet fizičke napetosti u tijelu, naleti emocija poput ljutnje, straha, tuge. To nam samo signalizira da smo u "prostoru promjene". Access Consciousness® nam daje alate koji nam olakšavaju prolazak kroz takve trenutke. Kako se kaže: "preko trnja do zvijezda". Trebamo biti spremni ući u taj prostor, da bismo postali nova osoba i omogućili sebi život kakav smo oduvijek znali da može biti.

I na kraju, bitno je što unosimo u taj novi prostor. Bitno je koje nove vibracije apsorbiramo, jer to sada i postajemo. Zato je važno naučiti alate koje dobivamo na radionicama i koristiti ih u svakodnevnim situacijama. Zato je bitno s kime se družimo, što čitamo, slušamo, o čemu pričamo. Sve to postaje dio našeg sistema i određuje ono prema čemu idemo, sada kada smo jednom za uvijek otpustili ono što nam je smetalo. Što želimo? Što bismo voljeli? Uistinu je bitno znati.

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

centar_ananda_maja_segovic_20122023_11_grupni_rad_odrasli.jpg

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Radionice i edukacije

Zoom radionice:

07.02., 14.02., 21.02. Kako kreiram tijelo? (u 3 dijela) - 19-20 h Osvještavamo koje obrasce koristimo da bi nam tijelo bilo kakvo jest, koje pretpostavljene realnosti su u nama uglavljene, što se na nas projicira, itd. i čistimo alatima Access Consciousnessa®.

Tečajevi:

17.02. Be You - 9.00-19.00 h - cjelodnevna radionica - učimo kako biti svoj, koje alate imamo u izazovnim situacijama da bismo ostali sebi vjerni i tako mijenjali situacije koje nas redovito "bacaju" s nogu

24.02. Tjelesni proces za skladnu figuru SEX & FAT - 17.00-20.00 h - ovaj proces omogućit će Vam da energetski pristupite onim masnim stanicama do kojih nikako da dođete

25.02. Tečaj Energetic Facelift - 10.00-17.00 h - Dok nas Barsi čiste, Energetic Facelift nas obnavlja i regenerira, kako izvana tako i iznutra

centar_ananda_09022024_1.jpg

21.-24.03. Temeljni tečaj Big 5 - Tečaj koji mijenja sve što smo do sada smatrali "normalnim"

centar_ananda_17012024_1.jpg

29.02. Besplatni Zoom: "Pogled prema naprijed" - 19 h - Vrijeme je da napokon gledamo u smjeru u kojem se krećemo, a ne s glavom prema otraga

Prijave na sve radionice/tečajeve slanjem maila sa svojim podacima i nazivom radionice za koju se prijavljujete. Sve detalje i informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site ili maja-segovic.hr

ananda_27102023_5.jpg

centar_ananda_17012024_14.jpg

centar_ananda_17012024_15.jpg

centar_ananda_17012024_13.jpg

centar_ananda_17012024_12.jpg

centar_ananda_17012024_11.jpg

centar_ananda_17012024_17.jpg