CENTAR ANANDA Promjene u vašim životima

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 26.1.2024. u 09:47h | Objavljeno u Sponzorirano

U Centru Ananda Varaždin 20. siječnja obilježena je 2. obljetnica prvog Bars tečaja u Varaždinskoj županiji

U subotu 20. siječnja obilježili smo 2. godinu od kad je održan prvi Bars tečaj. Kako sve što radim posvećujem boljitku kvalitete života, pitala sam se što bi bio doprinos u ovom trenutku? I dobila sam ideju da skupim polaznike tečajeva, sudionike Zoom edukacija i klijente koji su dolazili na tretmane i da ih povežem.

Ideja je da se međusobno upoznaju i izmijene iskustva, te sam ih okupila i uživo i on-line. Okupilo se oko trećine ukupnog broja, obzirom da su mnogi zauzeti vlastitim poslovima. Ovim putem izražavam zahvalnost svima koji su se odazvali i sudjelovali u ovoj kreaciji.

ananda_varazdin_obljetnica_20012024_3.jpg

U našoj svakodnevici, zagledani u ono što je neposredno ispred nas, fokusiramo energiju na postizanje onih meta koje smo postavili. I to je dobro, jer nas male mete vode do onog "glavnog" pogotka. Putujući tako kroz iskustvo života, postoje mjesta na kojima zastanemo i osvrnemo se oko sebe, sagledamo postignuća koja smo postigli do tog mjesta. Ovdje korištenjem alata, prije svega postavljanjem pitanja, koristimo sredstva navigacije za podešavanje varijabli putovanja. Naravno, tijekom čitavog podviga, ne gubimo iz uvida onu glavnu metu čija energija prožima svaki naš korak.

Tako je ovaj događaj bio jedno mjesto na kojem sam zastala i osvrnula se na protekli rad s Vama. Kada sam vidjela da se spontano grlite, Vi, koji se niste prije poznavali, prožeo me osjećaj da radim "pravu" stvar. Samo ste pokazali koliko svi duboko u sebi trebamo ljubav i zagrljaj, koliko ste to spremni dati drugima i istovremeno primiti. A do tog dana niste se ni poznavali.

ananda_varazdin_obljetnica_20012024_1.jpg

Vaša ranjivost da javno izložite svoje razloge zašto ste izabrali doći u Centar, kako ste se kroz njega razvijali i kako sada izgleda Vaš život, omogućila Vam je da se nevidljivim vezama povežete sa svima prisutnima kao i sa svima koji će čitati ovaj članak i gledati video. Kada dijelimo svoje iskustvo, potvrđujemo sebe. Stupamo u potencijal koji jesmo i šaljemo vibraciju toga svima koji nas slušaju.

Na "slušaču" je da se otvori primanju te vibracije i da dopusti svojoj vlastitoj svjesnosti da se "probudi" i donese mu promjenu za koju pita, koju traži. Ili ju je prestao tražiti ne vjerujući da je moguća. Možemo se transformirati slušanjem tih iskustava, jer sve je vibracija i kada ona autentično "zanjiše" naše molekule, to pokreće njihovu promjenu.

ananda_varazdin_obljetnica_20012024_4.jpg

I, naravno, nakon snimanja videa i ovog "radnog" dijela, dobro smo se zabavili do kasno u noć. Svjestan život nije ozbiljan život pun pametnih rečenica i izdvojenog bivanja izvan društva. Svjestan život je život u radosti, prisutnost u trenutku koji je sada. To pojačava našu sposobnost da se veselimo, zabavimo i družimo u zajednici koje smo dio. To je život u kojem dajemo društvu i ostvarujemo sa sobom svoj maksimum, uživajući u svim vrstama veza koje kreiramo sa drugima.

ananda_varazdin_obljetnica_20012024_2.jpg

I to što ima okupljene djece gotovo koliko i odraslih, govori mi da bi nova generacija mladih mogla živjeti usklađenije i jednostavnije od onih prije nje. Zastajući na ovom odmorištu, rekla bih da su male mete bile pogođene, a glavna meta: unapređenje kvalitete života ljudi, prožimala je pri tome svako moje djelovanje. I što je još moguće za sve nas?

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

centar_ananda_maja_segovic_20122023_21_razmjena_1n.jpg

Radionice i edukacije

U nedjelju 21.01.2024. održan je prvi ovogodišnji Bars tečaj u Centru Ananda. Godina je u Centru počela u veselom tonu, s mnogo smijeha, novih uvida, opuštanja i radosti, i za odrasle polaznike kao i za djecu.

ananda_varazdin_bars_tecaj_21012024_4.jpg

Radionice uživo:

21.03. 17-20 h, te 22., 23. i 24.03. 9.00-17.00 h Novi Temeljni tečaj "Big 5"

centar_ananda_17012024_1.jpg

Svi tečajevi uživo odvijaju se u Centru Ananda, Vodovodna 3, Varaždin.

BESPLATNI ZOOM:

30.01. Tema: "Kamo sada idem?" u 19.00 h

Prijave na sve radionice/tečajeve slanjem maila sa svojim podacima i nazivom radionice za koju se prijavljujete.

Sve detalje i informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site ili maja-segovic.hr

ananda_27102023_5.jpg

centar_ananda_17012024_11.jpg

centar_ananda_17012024_12.jpg

centar_ananda_17012024_10.jpg

centar_ananda_17012024_13.jpg

centar_ananda_17012024_14.jpg

centar_ananda_17012024_15.jpg

centar_ananda_17012024_17.jpg