CENTAR ANANDA (Pristup Svjesnosti) - Nova kultura življenja

VVM | 24.4.2023. u 13:37h | Objavljeno u Sponzorirano

U svakodnevnom životu naučeni smo funkcionirati na način koji jedino znamo. Onako kako smo naučili. Od malena učimo, ovisno o civilizaciji i kulturi kojoj pripadamo, što je dobro, a što nije. Usvajamo vrijednosti na kojima kasnije razvijamo svoj život i možda nikada se ne zapitamo da li je to za nas stvarno i istinito? Da li smo u tome svemu autentični mi? Ako i dođemo u nekoj fazi života u pitanje o svemu, vrlo često se prosuđujemo i opet, na temelju onog što smo odlučili da je ispravno, prosuđujemo sebe. Najčešće zaključujemo da nismo dovoljno dobri i gledamo da se bolje prilagodimo zahtjevima onih oko nas misleći da ćemo tada biti sretni i sve će biti dobro.

U čemu je novost? Kako Access Consciousness® može biti nova kultura? Bez zemljopisne lokacije, bez pripadnosti bilo kome? Što je to uopće svjesnost? Kakve nam to alate daje i kako ja to mogu njih koristiti da živim bolje?  To su konkretna pitanja i to je jedino važno. Da stvari budu jednostavne, jasne i da donose vidljive rezultate. Većina onoga što postoji da bi nam unaprijedilo kvalitetu života svodi se na to da nas uči kako da se promijenimo, da budemo bolji nego jesmo, da se prilagodimo onima koji su oko nas.

Access Consciousness® je zapravo pristup našoj svjesnosti. Korištenjem njegovih alata pristupamo sebi, onome što mi jesmo i u sve većem postotku počinjemo donositi svjesne izbore. To rezultira promjenom našeg života. Vidljivo i nevidljivo, u tome kako se osjećamo sami sa sobom. Svjesnost uključuje sve i ne prosuđuje nikoga. Svjesnost nam donosi spoznaju da smo različiti i po tome jedinstveni. Nema boljeg ni lošijeg, jer nema mjerila za prosuđivanje. Svjesnost je bivanje u trenutku i znanje da sve što jest je zato da nas nečemu nauči i da je sve posljedica naših izbora. Da. Naših izbora! Dobro ste pročitali. Jedino što više od 90% naših izbora donosimo nesvjesno, stoga nam život baš i ne izgleda kako bismo uistinu htjeli da bude. Izbori su nam zapravo odluke koje donosimo na temelju usvojenih vrijednosti.

Access® se sastoji od verbalnih alata koji nas uče kako da bivamo u svakodnevnim situacijama. Uključuje niz pitanja koja postavljamo i primjerom nas uči kako pretvoriti naše reakcije na ono što se zbiva, u akcije (mi preuzimamo vodstvo). U novim nastavcima opisivat ću konkretne primjere iz života. Drugi dio Accessove® riznice su tjelesni procesi primjenom kojih olakšavamo to kako se naše tijelo osjeća u stresnim okolnostima. Prvi od njih je Access® Bars, a ukupno ih je 60-tak. Alati i tehnike primijenjeni zajedno su nova kultura življenja. Koliko ćete od toga usvojiti, i kojom brzinom, birate Vi i određujete kako ćete se kroz to kretati. I, sve počinje prvim korakom. Bitno je krenuti.

Ovog tjedna na rasporedu su tri Zoom-događanja gdje ćemo vježbati verbalne alate.

Edukacija Ja i moje tijelo održat će se u u srijedu, 26. travnja, s početkom u 19 sati, a LINK gdje se možete PRIJAVITI je OVDJE

Edukacija Ja i novac bit će u četvrtak, 27 travnja, s početkom u 19 sati, a LINK gdje se možete PRIJAVITI je OVDJE.

Edukacija Ja i svi oko mene bit će u petak, 28 travnja, s početkom u 19 sati, a LINK gdje se možete PRIJAVITI je OVDJE.

IMG-3d782982c3cfecabac47c2a319543aab-V1.jpg

IMG-293ddc74f68356ac685ecd2c5132715c-V31.jpg

Organizira se i jedan tečaj tjelesnog procesa, ovaj puta je to Tečaj Energetskog Facelifta o kojem možete više saznati i PRIJAVITI SE OVDJE.

20230319_13031811.jpg

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site

Označeno u