CENTAR ANANDA Povratak u novo

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 9.5.2024. u 12:05h | Objavljeno u Sponzorirano

Od kada sam počela raditi tehnike za razvoj svjesnosti, primijetila sam da se većina plaši jedne jedine stvari: promjene. Bez obzira koliko je "neudobno" u nečijem životu, bojite se promijeniti ono gdje jeste, jer ne znate što Vas čeka. Kada idete na neku estetsku korekciju, tražite da se napravi simulacija onog što Vas čeka, da budete sigurni. I da li tako ispadne? Imate li garanciju da će sve biti kako očekujete?

Kada radite s tehnikama za razvoj svjesnosti, bez obzira govorimo li o verbalnim/ misaonim ili tjelesnim procesima, ne postoji simulacija moguće promjene. Možemo samo reći da sve što odaberete doprinosi uravnoteženju Vašeg sustava na svim nivoima. Kako napredujete kroz taj rad, postajete sve sigurniji u sebe, napetost u Vama se smanjuje, osjećate snagu koje niste bili svjesni i mir postaje stanje iz kojeg djelujete.

To će donijeti, između ostalog, i promjenu Vašeg izgleda. Ne mislim samo na kilograme, nego i na to kako se osjećate sa svojim tijelom i na lice koje vidite u ogledalu. Ne možete naručiti korekciju nosa, no možete znati da ćete nakon tretmana Energetskog Facelifta izgledati novi. Kako? Vi birate. Koliko promjene? Vi birate.

Eto, ovo pišem u Varšavi, na putu iz Praga gdje sam bila na svjetskom Temeljnom tečaju i svjetskom Tečaju Energetskog Facelifta. Odlaskom tamo, potpuno sam se usmjerila sama na sebe u težnji da sve ono što u meni nije u ravnoteži, vratim u balans. Uvijek ima još nešto što može funkcionirati bolje. Obzirom da ne možemo promijeniti samo ono što skrivamo i od sebe samih, već u pripremama za put uključila sam "unutarnje" snage istrage da osvjestim gdje i što još mogu unaprijediti? Namjerno ne kažem: popraviti, jer ništa ne popravljamo već radimo "na novo".

ananda_09052024_34.jpg

Ako se usmjerimo na molekularnu osnovu onoga što u nama nije u ravnoteži, pojednostavljeno rečeno, molekule se nalaze u međuodnosima koji nisu u skladu sa onim kako bi se one "udruživale" da nije bilo "pritisaka" izvana u obliku misli, emocija, osjećaja koji nisu bili na naše najveće dobro.

Kada osvjestimo nešto što ne radimo dobro započinjemo promjenu. Kada kažemo sebi: sada mi to više ne treba, promjena se nastavlja. Kada potom primjenjujemo ove tehnike, mi smo da putu uravnoteženja. Koristimo li pri tome tretman Energetskog Facelifta, tijek ovog putovanja odražavat će se na Vašem licu. Za sve one koji vole vidjeti svoju promjenu, ovaj proces predstavlja izbor kojim će moći pratiti koliko se mjenjaju i osnaživati se da u tome ustraju.

I zapamtite, nikada se ne vraćate na staro. Jer Vi niste više isti. Vraćate se u svoju sredinu, no idete u novo. Vi novi. I Vaš život s Vama. Sretno Vam putovanje, svima koji izaberete krenuti. Sretan povratak i meni, let samo što nije počeo!

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Radionice i edukacije

On-line Zoom radionice:

10.05. besplatni Zoom - "Na krilima Svjetskog Temeljnog tečaja" u 19 h - Od 02.-08. svibnja bila sam u Pragu na Svjetskom Temeljnom tečaju i na Svjetskom tečaju Energetskog Facelifta. Zato će kreacije u svibnju "odzvanjati" vibracijama globalnih promjena i Vašim izborom možete ih ugraditi i u Vaše sustave. Dobrodošli!

ananda_03052024_1.jpg

13.-17.05. "Razgovori s Majom" 20.30-21.00 h - Prijavite se i iskusite otpuštanje svega nakupljenog kroz protekli dan

ananda_03052024_2.jpg

20.-24.05. online radionica "Simfonizacija tijela" - tretman koji dovodi u sklad sve dijelove našeg sistema: fizički, misaoni, emocionalni nivo...

ananda_03052024_3.jpg

Tečajevi uživo:

25.05. Razmjena Tjelesnih procesa - 17-20 h - za sve praktičare Accessa

ananda_03052024_5.jpg

26.05. cjelodnevna radionica live&online "Being You" - 10-17 h

ananda_03052024_4.jpg

30.05. Tečaj Energetski Facelift - 10-17 h - regeneriraj čitavo tijelo i nauči kako to raditi

ananda_03052024_6.jpg

Prijave na sve radionice/tečajeve slanjem maila sa svojim podacima i nazivom radionice za koju se prijavljujete. Sve detalje i informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: maja-segovic.hr

Više fotografija pogledajte u fotogaleriji u nastavku: