CENTAR ANANDA Nepodnošljiva lakoća promjene

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 14.3.2024. u 12:10h | Objavljeno u Sponzorirano

Nastavljam i dalje pisati o situacijama sa svojih radionica jer me kontinuirano obasipate porukama o tome što doživljavate u svakodnevnom životu, kako se osjećate, kakva je reakcija okoline. Uglavnom, kako god bilo, javljate o promjenama u odnosu na kvalitetu života prije nego ste došli u doticaj sa Access Consciousnessom®. Imam osjećaj kao da ste probili "zid šutnje". Baš ste se otvorili u posljednje vrijeme. I dok ste prije šutjeli o tome, sada bez barijera javljate detaljno što se zbiva.

Iznenađeni ste mnogočime. Ovo je relativno nova metoda na našem geografskom području dok je u svijetu već 30 godina "u prometu". Ja već imam dosta saznanja, tijekom svih edukacija koje sam prošla, o tome koliko, kada i kako se promjene mogu dogoditi. No Vama je to u svakom slučaju iznenađenje, nerijetko i zbunjujuće iskustvo. A često se podiže i strah. Od čega? Lakoće promjene. Kako to? Tako što smo u ovom civilizacijskom okviru usvojili princip da je do promjene dug i trnovit put, pun truda i napornog rada na sebi, uz dosta "pametnih" razgovora s pametnim osobama, mnogo razmišljanja i još dosta toga...

A zapravo potreban je izbor. Istinski izbor da mijenjate ono što za Vas ne funkcionira. On nije u velikim riječima ni obećanjima (sebi ili drugima). On je u energiji Vas kojom vibrirate kada u sebi doista donesete takav izbor. I onda kada se primjenom Accessovih® alata, ta promjena pojavi lagano, bez "potresa", bez težine, Vas "prepadne" ta lakoća. Zapravo, to je nepodnošljiva lakoća promjene. I Vi ne znate što biste s njom?

centar_ananda_maja_segovic_20122023_12.jpg

Odjednom ste lagani, nemate sveprisutni teret negdje unutar Vas, nema nečega što Vas tišti, a ne znate to izreći. Nema one napetosti u tijelu koju tek sada, kada je nema, osvještavate da je stalno bila prisutna.

I baš mi je drago kada me o tome obavještavate, jer mi pružate priliku da Vas podržim u hodu kroz proces i da održite relaksaciju i prostranstvo svoje energije. Da ne uđete u kontrakciju i umanjivanje zbog straha od lakoće koja se u promjeni pojavljuje. To je i uloga facilitatora: da Vas osnažuje i podrži u osvješćivanju Vaše snage i sposobnosti. Jer, sve počinje sa Vama.

I ako Vi birate da bude lako, biti će baš tako! I još ljepše i bolje nego što ste mogli zahtjevati. A kada će se promjena desiti? Kada "očistimo" dovoljno našeg prostora da bi se promjena koju generiramo u našoj unutrašnjosti ispoljila i u vanjskoj realnosti. Samo krenite, prvi korak... i novi će slijediti za njim...

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Radionice i edukacije

Prošlog je vikenda u Centru Ananda održana Razmjena tjelesnih procesa.

Ananda_Varazdin_Razmjena_tjelesnih_procesa_10032024.jpg

- Divno smo se družili, razmjenjivali iskustva, bili su prisutni praktičari raznih tjelesnih procesa Accessa®, tako da je bilo vrlo raznoliko i energetski oslobađajuće. Ovo kreira jednu potpuno novu vrstu druženja i zajedništva. Kad zatopli, imat ćemo razmjene u prirodi - istaknula je voditeljica Centra mr.sc. Maja Šegović, CF®.

Zoom-radionice:

11.-15.03. Energy Pull: Snaga i lakoća promjene 20.30-21.00 h

ananda_01032024_6.jpg

Tečajevi uživo:

17.03. Tečaj Bars 9.00-17.00

ananda_01032024_5.jpg

21.-24.03. Temeljni tečaj "Big 5" 21.03. 17.00-20.00; 22.-24.03. 9.00-17.00 h

ananda_01032024_2.jpg

Prijave na sve radionice/tečajeve slanjem maila sa svojim podacima i nazivom radionice za koju se prijavljujete. Sve detalje i informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: maja-segovic.hr

Više videa pogledajte na YouTube kanalu mr.sc. Maja Šegović, CF.

centar_ananda_17012024_14.jpg

ananda_27102023_4.jpg

centar_ananda_17012024_15.jpg

ananda_20102023_5.jpg

ananda_27102023_5.jpg