CENTAR ANANDA Nedoumica - život iznad nje

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 9.10.2023. u 09:05h | Objavljeno u Sponzorirano

Svaki dan donosi nam, od samog početka, brojne situacije u kojima bismo trebali nešto izabrati.

Počnimo od odjeće. Koliko puta odjenemo jedno, potom mijenjamo u drugo, potom opet vratimo prvo, uz put pitamo nekoga od ukućana što misli o tome... i ako se netko namršti, ponovno smo u pitanju. I tako, odgovore na pitanje što izabrati, tražimo u razmišljanju, razgovorima, medijima... i za tako donesene odluke nikada ne bivamo sigurni da li će nam izbor donijeti ono što želimo i kakvu budućnost to kreira za nas?

Nema sumnje, svatko koga pitamo, reći će nam najbolje što misli. Isto tako, u medijima ima dosta informacija koje bi mogle pomoći u prosudbi. Niti naše znanje, kao ni iskustvo nisu zanemarivi.

Na što smo se oslanjali u svim ovim postupcima? Na ono što je izvana. Ono što je uvjetovano našim i tuđim gledištima o tome što je dobro i ispravno. No, da li je to u potpunosti tako? Ili je to samo jedan od pogleda na stvarnost, jedan dio svjesnosti o onome što postoji? Samo jedna od mogućnosti? Što ako ono što bi za nas bilo najbolje uopće nismo uzeli u obzir?

ananda_29092023_08.jpg

A odgovor se krije u nama. Ne u razmišljanju. Nego u našoj percepciji. Jedan od alata Access Consciousnessa® koji nam omogućuje da ju izoštrimo su pitanja poput: lako/teško (percepcija unutar vas ako napravite neki izbor), kreira li ovaj izbor više?, ako ovo izaberem sada, kako će moj život izgledati za 5 g., za 10 g.? i još brojni drugi.

Uvježbavanjem ovih alata u procesu izbora, počinjemo se oslanjati na svoje unutrašnje znanje i potpuno mijenjamo osnovu na kojoj kreiramo svoj život. Više nije bitno tko šta misli, pa čak ni mi sami. Zauzmemo li gledište da su sve to zanimljiva gledišta i da ih ima još mnogo, o bilo kojoj stvari, i da nisu ni bolja ni lošija, već samo jedna od mnogih, dopustit ćemo si napokon da pitamo sebe što izabrati? I svatko od nas je jedinstven, drugačiji, i svatko ponaosob percipira što je za njega najbolje.

Uzmite samo jedan dan za sebe, i neki medij za pisanje, kao olovku i papir. I zapisujte svaku nedoumicu koja Vam se pojavi. I sada trenirajte. Postavljajte samo ova pitanja koja sam navela i percipirajte koje senzacije Vam tijelo daje? Možete početi sa jednostavnim stvarima: koji ručak da skuham?, da li da idem s ovom prijateljicom sada na kavu? koji kruh da kupim u pekari?... mogli bi se iznenaditi sa odgovorima koje Vam tijelo daje. Mogli bi saznati da biste mnogo puta svojim razumom izabrali različito od izbora Vašeg tijela.

Što više trenirate, više ćete uvježbati slušati sebe. Manje ćete pitati okolo i, tko zna, koliko toga bi se moglo promijeniti? Možda ćete odustati od neke hrane, ili neke odjeće, možda ćete promijeniti neke rutine ili aktivnosti. U svakom slučaju biti ćete više usklađeni sa sobom i sve manje u nedoumici. Koliko lakoće se u ovome krije? Vrijedi li probati?

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

ananda_29092023_06.jpg

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Radionice i edukacije

U tijeku su Zoom - događaji o kojima više možete doznati na stranici Centra Ananda.

BEING YOU ON-LINE 14.10. od 17-20 h - radionica s alatima za stupiti u svoj potencijal u svakoj životnoj situaciji. Neophodna je stepenica prema bilo kojoj kreaciji života, tako da uvijek prethodi Radionici o novcu i poslovanju. Uključuje i 2 priručnika i audio snimku radionice. Cijena 80 eura.

NOVAC I POSLOVANJE ON LINE - kreiranje kako do sada niste znali - 15.10. 17-20 h. Ova radionica donosi sasvim novi pristup kreiranju važnog dijela života. Učimo alate za lakoću ovog novog načina i za to je neophodno da bivate svoji i da znate što uistinu želite od svog života. Zato svima predlažem prvo radionicu BEING YOU. Ovdje su isto uključena 2 priručnika i audio snimka, a cijena radionice je također 80 eura.

Tečaj Bars 21.10. 9-17 h Osnovni tjelesni proces Accessa i tehnika opuštanja jedinstvena u svijetu.

Tečaj Energetskog facelifta 22.10. 10-17 h Jedan od najmoćnijih tjelesnih procesa Accessa za regeneraciju tijela i svih njegovih sustava. Izuzetno smirujuća tehnika, neopisivog učinka na cjelokupno biće. Jedinstveno iskustvo i velika prednost imati znanje ove tehnike.

centar_ananda_varazdin_14072023__3_.jpg

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site