CENTAR ANANDA Mršavi, popunjeni, vitki i oni drugi - tko smo to mi?

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 11.9.2023. u 12:11h | Objavljeno u Sponzorirano

U svakodnevnom životu, od ranog jutra izloženi smo prosuđivanju o svom izgledu. Za početak, prosuđujemo se sami, od kad ustanemo do kasne večeri. Potom prosuđuju nas naša djeca, supružnici, obitelj, a potom i radna sredina.

Radimo li posao u kojem dolazimo u kontakt s ljudima, sigurno se u glavi svakoga od njih pojavi barem jedna misao. I ako znamo da su misli energija, pitajmo se samo s kojom količinom energije se naše tijelo nosi tijekom dana? Uza sve ostale zadatke koje mora obavljati, kako li se nosi sa svim tim frekvencijama koje ga zapljuskuju?

I opet je sve na nama. Sve počinje od nas i vraća se k nama. Stvoreni smo da živimo u društvu i trebali bismo naučiti funkcionirati sa svime što okolina donosi, a ne da se povlačimo i izbjegavamo ju. Access Consciousness® sadržava alate koji nam, kad ih usvojimo i ako ih koristimo, pružaju mogućnost da sasvim ugodno funkcioniramo u svakoj sredini u kojoj se nađemo.

ananda_18082023_3.jpg

Tako, bez obzira kako bivamo prosuđivani, da li smo u kategoriji mršavih ili vitkih, ugodno popunjenih ili popunjenih iznad ugodnog, jesmo li išta od toga? Tko nas prosuđuje? Prema kojim mjerilima? I što to nama znači?

Uzmemo li jedno od temeljnih alata Accessa®, a to je pojam "zanimljivo gledište", "skinut" ćemo emocionalni naboj koji prati bilo koju prosudbu i zauzeti "neutralnu" poziciju. A to je pozicija s koje se kreira naša vlastita realnost i ono što je za nas istinito. To je pozicija iz koje možemo mijenjati sve što nam više ne treba u životu.

Access® nas uči da su mnogi ljudi koji imaju veće količine masnih stanica zapravo energetski skloni primati mnogo toga što uistinu ne žele primati, stoga ovaj višak koji "ne žele" deponiraju u masne stanice. Također, ustanovljeno je da su mnogi od njih uvjerenja da treba sakupljati i nakupljati stvari da bi se "imalo". Mnogi od njih opterećeni su budućnošću i njenim stalnim planiranjem.

Znamo da je glavna osobina masnih stanica da je energija u njima deponirana, neupotrebljiva, a također je i glavni upalni organ u tijelu. Koliko bismo promijenili situaciju s takvim tijelom da koristimo alate Accessa® na način da se usmjerimo na osvještavanje i otpuštanje uvjerenja koja dovode do nakupljanja energije? Jedno od pitanja samima sebi bi bilo: "Za što se tako čvrsto držim? Što nisam spreman/na propustiti kroz sebe? Što nisam spreman/na primiti?". Istovremena primjena nekih tjelesnih procesa za koje je poznato da pospješuju kretanje energije kroz stanice, može biti dobra kombinacija za sasvim drugi pristup remodeliranju tijela.

ananda_31082023_8.jpg

Osobe iz grupe mršavih ustanovljeno je da često imaju osobinu da "ugase" primanje energije od drugih iz raznih razloga. Da ne bi bili povrijeđeni, izgrade energetske "barijere" oko sebe, te ne mogu primati ništa, i tako se osiguravaju od emocionalne boli. Nalazite li se u toj skupini, mogli biste koristiti neki od alata poput: "Što nisam spremna/an primiti? Koje barijere mogu spustiti da bih se otvorila/o primanju? Od koga/čega sve mogu primiti doprinos?" itd.

Upotrebom ovih pitanja, osobito u trenucima kada se nađemo u situacijama koje sam opisala, mi mijenjamo svoja ograničenja i, uz put, kao popratnu pojavu, mijenjamo i izgled tijela.

Dakle, u Accessu® ne počinjemo od vanjskog izgleda već od našeg unutarnjeg stanja. I zato su promjene koje uslijede pomak ka ravnotežnom stanju osobe. A svi smo različiti. I harmonija svakoga od nas je posebna skladba. Tako se usmjeravamo prema sebi, a ne prema prosudbama društva o nama i u mogućnosti smo biti stabilni gdje god da nas vjetar otpuše na našoj divnoj planeti.

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

centar_ananda_varazdin_14072023__3_.jpg

Radionice i edukacije

Tijekom rujna Centar Ananda organizira više događanja. Uglavnom je riječ o Zoom radionicama, a detaljnije informacije dostupne su na Facebook stranici Anande.

ananda_31082023_19.jpg

15.09. od 17-20 h - Tjelesni tečaj Limfno-žlijezdane nepodudarnosti, koji je dobar dodatak imunitetu za predstojeće dane

17.09. od 17-20 h - Zoom radionica "Budi svoj" za alate kako biti svoj u svakoj situaciji i stupiti u svoj puni potencijal

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site

ananda_31082023_15.jpg