CENTAR ANANDA Koliko je važno potvrditi sebe?

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 29.3.2024. u 10:27h | Objavljeno u Sponzorirano

Potvrditi sebe u ovoj realnosti prije bi bilo izraz za neko dokazivanje sebe, svoje ispravnosti, snage i sl. No, mi ovdje izlažemo osnove Access Consciousness® tehnika. Stoga u tom smislu alat "potvrđivanja" sebe služi za dobivanje svjesnosti o svojoj sposobnosti kao bića i frekvencija tog alata sadržana je u engleskom izrazu "recognize" koji nije direktno prevodiv, no najčešće koristimo izraz "potvrditi se/sebe".

Na trenutak zatvorite oči i proširite svjesnost na svoju svakodnevicu. Koliko puta potvrđujete druge? Koliko puta kažete onima oko Vas da su nešto dobro napravili, lijepo rekli, dobro izgledaju? Koliko puta potvrdimo svoju djecu, za ocjene recimo? I sve dalje tako... Kako se pri tome osjećate? Koje senzacije imate u tijelu? I da li Vaš prostor ekspandira tada ili osjećate kontrakciju? Dopustite si osjetiti.

Sada dalje pogledajte koliko u svojoj svakodnevici potvrđujete sebe? Koliko od onoga što činite, mislite, kreirate imate svjesnost da je nešto što trebate potvrditi i reći sebi: "Bravo (svoje ime), ovo što si učinila/mislila/kreirala je baš u skladu sa tobom! Ponosna sam na tebe! I kako možeš još natkreirati ovo, s lakoćom?" Dopustite si osjetiti sve reakcije što Vam tijelo proizvodi na ove riječi, gibanje prostora koji jeste.

centar_ananda_maja_segovic_20122023_25.jpg

Sada otvorite oči i vratite se u "ovdje". Usporedite količinski, jeste li oslobađali više energije kad ste potvrđivali druge ili sebe? Omjeri mogu biti različiti, jer i Vi ste različiti. Vrlo često pretežu na to da potvrđujemo druge. I najčešće je osjet ekspanzije prostora u obje vrste potvrđivanja. Također, razvijaju se i osjeti radosti, uzbuđenja i sl., što uvijek energizira molekule i dovodi do novih kreacija "više" frekvencije.

Stoga, potvrđivanje uvijek donosi više za sve. Zato kada uočite nešto što zaslužuje potvrdu u svom životu, podijelite to sa svojom okolinom, a Vi budite prvi kome to "oglasite". Tako ćete biti dionikom novog načina kreiranja života, a to je "više za sve". Svako usmjeravanje Vaše pažnje na ono što Vas ekspandira, kreira više za Vaš život i za sve što postoji.

I kada nešto što Vas ljuti, stvara osjećaj bespomoćnosti, tuge, žala i sl. uđe u vaše polje pažnje, Vi provedite postupak opisan na početku teksta. To će Vam omogućiti da ekspandirate umjesto da se kontrahirate, da održite svoju temeljnu vibraciju, umjesto da Vas stalno nešto oneraspoloži. Vrijeme je da napokon budete ono što jeste.

Svi duboko u sebi želimo radostan život i nastojimo ga i realizirati u svom životu. I trudimo se. Dajemo sve od sebe. Ovo je jedan od alata koji je dobro imati u svojoj riznici. Koristite ga što je moguće češće. Kroz neko vrijeme potvrdite promjenu koju ste postigli. Ako ste uspjeli vrijeme u kojem se u danu osjećate dobro, produžiti barem za 1 sat, napravili ste pomak. Nastavite dalje, upornost se uvijek isplati...

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

ananda_29092023_07.jpg

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

ananda_14042023.jpg

Radionice i edukacije

Od 21.-24. ožujka u Centru Ananda održan je 3. Temeljni tečaj. Tijekom 3,5 dana kroz kontinuiranu promjenu svjesnosti prošla je sudionica koja ima mnoga znanja iz raznih tehnika, što iz rada s tijelom, što iz svjesnosti. Ona me i inspirirala za ovotjedni članak, jer je rekla da je sve što je čula vrlo lako odzvonilo u njenom sustavu vrijednosti. Osvijestila je da je negdje, putem, sve to uključila u svoj život. No, također tečaj je doprinos tome da je potvrdila sebe u potpunosti. I nekako, sve se skupilo na jedno mesto, složilo se kao puzzle. I dobila je mnoštvo konkretnih alata za rad s klijentima. Sve što biramo uvijek donosi više!

centar_ananda_temeljni_tecaj_29032024_3a.jpg

centar_ananda_temeljni_tecaj_29032024_5a.jpg

centar_ananda_temeljni_tecaj_29032024_4.jpg

Zadnji dan Temeljnog tečaja uvijek idemo na izlet u Zagorje, Kameničko podgorje, gdje u šetnji i druženju sa i kroz prirodu potvrdimo sve što smo promijenili u sebi. U jednoj ugodnoj atmosferi odgovaram na sva pitanja i razjašnjavam sve što Vam "iskoči".

centar_ananda_temeljni_tecaj_29032024_7.jpg

Prijave na sve radionice/tečajeve slanjem maila sa svojim podacima i nazivom radionice za koju se prijavljujete. Sve detalje i informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: maja-segovic.hr

ananda_27102023_4.jpg

centar_ananda_17012024_15.jpg

centar_ananda_17012024_14.jpg

ananda_27102023_5.jpg

ananda_01032024_6.jpg

centar_ananda_17012024_10.jpg

ananda_20102023_5.jpg

ananda_01032024_5.jpg