CENTAR ANANDA Koliko je okolina važna?

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 17.5.2024. u 11:42h | Objavljeno u Sponzorirano

Za ovaj članak inspirirao me, sad već mogu reći cjelogodišnji rad s jednom obitelji. Prije više od godine dana nazvala me jedna žena i rekla da je nedavno bila na tretmanu bars i da je to u njoj pokrenulo promjene koje ne može opisati. Javlja se da nastavi rad na sebi, da počne mijenjati nefunkcionalne obrasce života koje ne razumije odakle joj stalno izviru... i tako smo krenule.

Dakle, što sve čovjek može kada uistinu izabere? Kada stvarno kaže da ovako više ne ide? No ne bira devastaciju, silu ni urušavanje strukture u kojoj živi. Pita kako bi to išlo da bude njegujuće za sve, prvo za nju, a potom za djecu, supruga i ostale bliže i daljnje članove obitelji i prijatelja.

Kada duboko pogledamo u sebe, kada odgrnemo sve slojeve ljutnje, bijesa i razočaranja (koji uopće energetski ne pripadaju u naš sustav), tada ćemo vidjeti da mi želimo sebi dobro. To ne znači da zbog toga treba nekome biti loše. Ako tako mislite, to je posljedica dualističke realnosti u kojoj živimo i nema veze sa svjesnošću niti izborima koji su mogući kada postavljanjem pitanja dolazimo do "rješenja" situacije koja će svima donijeti više.

Kroz ovo vrijeme koje smo provele u zajedničkom radu (i još uvijek radimo) ona je birala ono što ju je "vuklo", uvijek iz pitanja što će u kojem trenutku donijeti više? I bila je uporna kad bi osjetila da je to - TO! "Tjerala" bi me da napravim neki tečaj samo za nju, ako je osjetila da baš to sada treba. Promjena u njoj donosila je neminovno i promjenu u odnosima sa svima oko nje.

centar_ananda_maja_segovic_20122023_16_razmjena_1d.jpg

Prvo su na to reagirala djeca koja su došla samo u "izvidnicu" kuda to mama odlazi. Svojim prisustvom i one su postale dio procesa promjene i kad bi odlazile kući, to se odražavalo mnogo šire. Djeca su počela imati promjenu u školi i u komunikaciji i u načinu na koji memoriraju gradivo i postale su stalne "klijentice" uz majku. Osobito Zoom kreacije tipa "Razgovori s Majom" na koje su dolazile prije spavanja. Tada bi najčešće zaspale i ujutro kao "nove" išle u školu.

Ono što me osobito taklo je nastavak rada koji se proširuje i na ostale članove obitelji. Promatram tijek stvari i mislim si koliko će se sada promijeniti okolina u kojoj živi klijentica koja je na početku samo pitala samu sebe: "Što još postoji, što nisam do sada birala, jer nisam ni znala da mogu, a što bi promijenilo čitavu situaciju u kojoj jesam, na moje najveće dobro i najveće dobro svih?" Bila je iskrena prema sebi, bila je i jest autentična i dobila je puno više nego što je tražila. Zdravu i sretnu sebe i okolinu koja postaje isto takva.

Kada mi postajemo novi prostor, okolina isto ima "mjesta" da se "smjesti" drugačije. I što je sada moguće za sve njih? I koliko takva jedna obitelj unosi promjene dalje? Ne mijenjamo svijet nekim velikim događajima. Promjenu donosi baš ova obitelj. I mnogi drugi, svatko od Vas tko izabere živjeti na novi način.

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

centar_ananda_05102023_1.jpg

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Radionice i edukacije

On-line Zoom radionice:

13.-17.05. "Razgovori s Majom" 20.30-21.00 h - Prijavite se i iskusite otpuštanje svega nakupljenog kroz protekli dan

ananda_03052024_2.jpg

20.-24.05. online radionica "Simfonizacija tijela" - tretman koji dovodi u sklad sve dijelove našeg sistema: fizički, misaoni, emocionalni nivo...

ananda_03052024_3.jpg

Tečajevi uživo:

25.05. Razmjena Tjelesnih procesa - 17-20 h - za sve praktičare Accessa

ananda_03052024_5.jpg

26.05. cjelodnevna radionica live&online "Being You" - 10-17 h

ananda_03052024_4.jpg

30.05. Tečaj Energetski Facelift - 10-17 h - regeneriraj čitavo tijelo i nauči kako to raditi

ananda_03052024_6.jpg

Prijave na sve radionice/tečajeve slanjem maila sa svojim podacima i nazivom radionice za koju se prijavljujete. Sve detalje i informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: maja-segovic.hr

centar_ananda_17012024_14.jpg

ananda_27102023_4.jpg

ananda_27102023_5.jpg

ananda_20102023_5.jpg

ananda_01032024_5.jpg