CENTAR ANANDA Kako do cilja?

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 11.1.2024. u 10:40h | Objavljeno u Sponzorirano

Izraz iz naslova: "cilj", u rječniku Access Consciousnessa® zamjenjuje riječ "meta". Cilj je nešto konačno, iz čega nema dalje i fiksan je, nepomičan. Meta je gibajuća i kad ju pogodite u sredinu, možete ju pomicati dalje, reklo bi se da je beskonačna i ekspandirajuća, baš kao i život koji kreiramo postavljajući si mete u poslovanju, odnosima, razvoju...

Za ovaj tekst inspirirala me jedna mlada osoba koja je, na svoj način, u potrazi za poslom u kojem će uživati, više joj nije dovoljno da dobro zarađuje, želi da joj život izgleda i zvuči drugačije nego sada. Slušam ja nju i odmah se u meni pokreće ono kako bi to mogla s alatima Accessa®. Nije da to promišljam, već je taj pristup svim životnim "problemima" postao dio mene.

Ona se fokusira na to da ode od tamo gdje je sada. Nabraja kako se tamo osjeća i da to više ne bira. To je dobro. Znati što ne želiš i što želiš. I ulaže mnogo truda u tu promjenu, traži na sve strane i mislima i energetski sva je u tom prostoru. A čime je omeđen taj prostor? Čime je ispunjen? Možemo li nešto novo i iznad onoga što po kvaliteti sada imamo, kreirati iz takvog prostora koji je ispunjen vibracijama onoga što više ne želimo? Odgovorite sami.

ananda_29092023_07.jpg

Ako bismo uzeli u obzir većinu tehnika koje imamo za kreiranje novog, većina njih svela bi se na ono: zamislite da to već imate, kakav je to osjećaj, kako to izgleda... itd. To pretpostavlja jaku maštu i moć zamišljanja. Koju to granicu postavlja i čime je ispunjen prostor mašte? Koje su to vibracije i imaju li energiju realizacije? Što bismo iz toga mogli kreirati? Svijet iz mašte? To pretpostavljate da biste mogli samo ako dovoljno intenzivno, često i snažno to ponavljate i održavate u mislima.

Access Consciousness® je nešto sasvim drugačije. Promjena posla, sama ideja o tome došla je na osnovu promjene osobe i njenog sazrijevanja. Ono što joj je bilo važno ranije, promijenilo se i sada traži više od života. Što to traži? Kako bi željela da joj život izgleda? Tko je ona sada i što ju čini sretnom? Kako bi voljela da joj bude ispunjen dan i koja je temeljna vibracija kojom bi htjela "odzvanjati"?

Koja je glavna vibracija željenog životnog prostora? Sloboda? Lakoća? Fleksibilnost? Blizina stanovanja ili čak rad od kuće? Mogućnost druženja s drugima i više vremena posvećenog sebi? Svatko osjeća za sebe najbolje što ga ispunjava na određenom stupnju zrelosti. Dakle, počinjemo od tih pitanja da bismo dobili percepciju onoga što nam je sada meta.

centar_ananda_maja_segovic_20122023_29.jpg

I onda postavljamo pitanja kako da to "spustimo" u realnost? Točnije, kako da to ekstrapoliramo? Npr: "Koja energija, prostor i svijest mogu biti da imam lakoću i jasnoću sa kreiranjem života koji sada biram? Gdje se prvo moja energija sada traži da bih to upravo sada kreirala taj život? Koliko se još mogu otvoriti primanju doprinosa mom zahtjevu?"... to se uči na radionicama.

Ovim želim dati prikaz te različitosti rada u Accessu® i "okrenutost" prema onome što bismo energetski htjeli. Kada jednom postavimo zahtjev i damo jasan "signal" Univerzumu o tome što doista želimo, kada mi vibriramo tom novom vibracijom svojeg vlastitog prostora, onda smo stalni odašiljači jedne vibracije koju on čuje i na koju odgovara po zakonima fizike.

Tako mi ne ponavljamo svakodnevno neke "mantre", već imajući potpunu jasnoću o promjeni i neopozivi izbor za tom promjenom, što god radili, pričali, gdje god išli, postajemo graditelji svojeg novog života. To onda biva veće od promjene samog posla. Javlja se promjena svega što u našem životu odstupa od vibracije novog prostora koji biramo. Na nama je da ne dajemo ni formu, ni strukturu ni značaj ničemu na tom putovanju. Već da smanjimo otpor promjeni i uživamo dok se kroz nju krećemo. I što je tada moguće? Dopustite si doživjeti. Krenite prvim korakom...

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

centar_ananda_maja_segovic_20122023_10_grupni_rad_djeca_2.jpg

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Radionice i edukacije

Zoom radionice:

07.-17.01. "Razgovori s Majom" 20.30-21.00 h

ananda_05012024_1.jpg

11., 18. i 25.01. Koliko je moje bogatstvo? 19.00-20.00 h

23., 24. i 25.01. Koliko se volim? 18.00-19.00 h

Radionice uživo:

21.01. Tečaj Bars 9.00-17.00 h

ananda_07122023_4.jpg

28.01. Tjelesni tečajevi: 9.00-12.00 h MTVSS, 13.00-16.00 h Nula posto traume, 17-20.00 h Instalacija, kreacija i aktualizacija akustičkog u tijelu.

21.03. 17-20 h, te 22., 23. i 24.03. 9.00-17.00 h Novi Temeljni tečaj "Big 5"

Svi tečajevi uživo odvijaju se u Centru Ananda, Vodovodna 3, Varaždin.

BESPLATNI ZOOM:

30.01. Tema: "Kamo sada idem?" u 19.00 h

Obljetnica uživo - 20.01. OBLJETNICA 1. TEČAJA BARSA "KOJA PROMJENA SMO SVI ZAJEDNO?" u 13.00 h - Okupljanje svih polaznika tečajeva, radionica i Zoomova u organizaciji Centra Ananda. Pozivamo sve koji su završili bilo koji tečaj u Centru Ananda, kao i bilo koju Zoom-Radionicu, da dođu u Centar na druženje i snimanje zajedničke fotografije svih polaznika.

ananda_05012024_2.jpg

Prijave na sve radionice/tečajeve slanjem maila sa svojim podacima i nazivom radionice za koju se prijavljujete.

Sve detalje i informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

ananda_27102023_5.jpg

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site ili maja-segovic.hr