CENTAR ANANDA Istina i sve oko nje

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 16.10.2023. u 14:44h | Objavljeno u Sponzorirano

Kojim pitanjem se bavimo najviše tijekom dana? Koliko puta čujemo razne informacije i pitamo se je li to uistinu tako? I često pitamo druge oko nas što misle o istinitosti sadržaja upitnih informacija. I na temelju čega zaključujemo ili odlučujemo je li to istina? Svatko neka odgovori sam sebi.

Ovdje se bavimo Access Consciousnessom® i nastojim prikazati na svakodnevnim situacijama kakvu razliku donosi u život. Dakle što je to istina i kako dobivamo svjesnost o istinitosti sadržaja neke informacije? Dobro ste primjetili, nisam rekla da odlučujemo ili zaključujemo. To su polarizacijski postupci koji dalje ponovno rezultiraju polarizacijom. Znači, stavljanjem etikete na sadržaj:"+" ili "-" samo nastavljamo kreirati sadržaj koji ćemo opet prosuđivati. I tako u nedogled... proizvodimo naboje jednog ili drugog predznaka. Svejedno. Ništa od toga nije harmonija, nije ravnoteža, nije mir. Kreira li to više za nas?

U Accessu® nema polarizacije. Ne prosuđujemo ništa. Sve i svatko postoji i nema predznak. Postoji pojam istine, no on je suštinski drugačiji. To je pojam: "što je istinito za mene?". Što bi značilo: nema apsolutne istine već smo svi različiti i za svakoga je nešto drugo istinito.

Mi živimo ovdje i naš sustav vrijednosti odgovara onome koji prevladava u ovom podneblju. Da živimo u Indiji, imali bi sasvim druge "normale". Tako da, za svako biće, a svatko je svoj i poseban, istine su nešto drugo za svaku stvar o kojoj se pitamo. I one se nalaze unutar nas.

ananda_29092023_01.jpg

Zato je bitno razviti dobar odnos sa svojim tijelom, jer osvještavajući njegov sustav informacija kojima nam signalizira što nam doprinosti i kreira više, a što nas umanjuje i kontrahira, možemo jako lako navigirati svojim životom. I dobivati svjesnost o tome što je istinito za nas? I što nam je doista bitno? Nama.

Zašto da trošimo svoje dragocjeno vrijeme pitajući se o stvarima koje nam nisu bitne? Imamo li baš toliko mnogo vremena? Zato, prvo se zapitamo: Da li mi je ovo bitno? I percipiramo "nešto" u sebi. Neku težinu, ili lakoću, neki osjet olakšanja ili možda tereta u trbuhu ili nešto treće? Ako je lagano, onda to ekspandira naš život, ako je uteg težine, tada ga umanjuje.

To se trenira, kao i sve u životu. Prvo na pitanjima za koje znamo da li su istinite (npr. volimo li jabuke, volimo li šetati, da li nam je netko drag ili ne), a potom na stvarima iz života koje nam svaki dan iskaču. Nadalje, ako nam je bitno, nastavljamo sa pitanjem: Da li je to istinito za nas? I ponovno percipiramo što nam tijelo priča, koje signale daje. Ne pitamo prijateljicu, ni tetu, ni supruga. Ne da oni ne bi "dobro" odgovorili, ne. Već bi oni rekli ono što je istinito za njih. A to ne mora biti i za nas.

Koliko puta ste nekoga pitali za mišljenje, i nije Vam "odzvonilo" da je to i za Vas tako? Nisu oni rekli krivo, već u Vašem sustavu vrijednosti to nema isto mjesto. Isti energetski otisak. Isti učinak na tijelo. I zato nije istinito za Vas.

Zamislite, kako bi Vam život izgledao da koristite i taj kapacitet tijela koji prirodno imate? I da na njemu bazirate svoju navigaciju kroz dan? Koliko bi život bio lakši? Koliko bi Vam više vremena ostalo? I što biste s tim vremenom još mogli kreirati? Koje sve mogućnosti još postoje za Vas, a nikada za njih niste pitali?

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

centar_ananda_15062023__8_.jpg

Radionice i edukacije

Upravo je završio ciklus Zoom Energy Pull-a u večernjem terminu, a započeo je jutarnji ciklus. Povratne informacije polaznica govore da se osjećaju dobro, lakše i energiziranije te da su boljeg raspoloženja. Sve su to mlade žene i majke i takva sudjelovanja mnogo im znače.

centar_ananda_1_12102023_zadovoljni_polaznici.jpg

U tijeku su Zoom-događaji o kojima više možete doznati na stranici Centra Ananda.

Tečaj Bars 21.10. 9-17 h Osnovni tjelesni proces Accessa i tehnika opuštanja jedinstvena u svijetu.

centar_ananda_4_12102023_bars.jpg

Tečaj Energetskog facelifta 22.10. 10-17 h Jedan od najmoćnijih tjelesnih procesa Accessa za regeneraciju tijela i svih njegovih sustava. Izuzetno smirujuća tehnika, neopisivog učinka na cjelokupno biće. Jedinstveno iskustvo i velika prednost imati znanje ove tehnike.

centar_ananda_5_12102023_energetski_facelift.jpg

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site

ananda_29092023_05.jpg