CENTAR ANANDA Dvojbe, dvoumice, neodlučnost - što izabrati?

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 4.9.2023. u 11:20h | Objavljeno u Sponzorirano

Gotovo svakoga dana nešto moramo odlučiti. Gotovo neprestano smo u dvojbi, dvoumimo se oko nečega. Tada najčešće pitamo osobe od povjerenja za mišljenje, često i više njih.

I, opet, na kraju, nekako nismo zadovoljni i kad se opredijelimo za nešto, često se još pitamo što bi bilo da smo izabrali drugačije. I to je proces koji se opetovano ponavlja, radilo se to o kupnji hrane, odjeće, izbora mjesta za odmor ili partnera za život. Tako smo navikli u ovoj realnosti.

Access Consciousness® kao prvo razlikuje riječi koje koristimo. Jer svaka riječ ima svoju vibraciju i bitno je kakvu frekvenciju donosi u naše tijelo i oko nas. Riječ "odluka" prema "izbor", "dvoumica" prema "mogućnosti", koje riječi otvaraju prostor?

Dakle, u dihotomnoj realnosti koja je naša realnost, mi na temelju misli i stečenog znanja donosimo odluke koje mislimo da su najbolje za nas. One ne predstavljaju izbor, već, vrlo često su rezultat dvojbe ili dvoumice između dviju mogućnosti koje vidimo: jedna sa predznakom plus, a druga minus. Obzirom da smo različiti, nekom drugom će ti predznaci biti zamijenjeni, ovisno o sustavu vrijednosti koji je usvojio.

ananda_centar_28072023__1_.jpg

U realnosti za koji nam Access Consciousness® nastoji otvoriti svjesnost, na temelju postavljanja pitanja mi uočavamo mogućnosti kojih je, realno, mnogo više nego dvije, tako da ne donosimo odluke, već radimo izbore.

Pri tome se ne služimo metodama: "pitaj druge", već metodom "pitam sebe". Tako tehniku lako/teško za moguće izbore koristimo svakodnevno. Jer, jedno je teško za jednu, a drugo za neku drugu osobu. Različiti smo. I izbor treba biti lagan za onoga tko bira.

Nadalje, pitanje: "Kako će moj život izgledati za 5 godina ako to izaberem?" također pridonosi izboru kojega ćemo napraviti. Pri tome ne maštamo i ne zamišljamo slike mogućeg života, već percipiramo energiju mogućeg života koji sadrži taj izbor za koji pitamo. Pri tome netko će osjetiti toplinu, netko hladnoću, netko suženje prostora, netko širenje... to se razlikuje od osobe do osobe, no svatko nekako zna, dobije osjećaj da li je to za njega izbor koji bi donio više u njegov život.

I drugo, kao rezultat ovakvog novog pristupa realnosti svakodnevnog života, postajemo mi ti koji biramo, preuzimamo odgovornost za svoje izbore. I neminovno, postavljanjem pitanja, dobivamo svjesnost o više mogućih izbora od najčešće dva. Tako da proširujemo ono što je moguće.

centar_ananda_varazdin_01062023__4_.jpg

Treće, ne manje važno, je svjesnost da svaki izbor, ma kako nam izgledalo ono što nam je donio, donosi nam uvijek više. Svakako, više svijesti, pa makar i o onome što ne bismo više izabrali. Tako nam ništa nije dramatično i smanjujemo stres u svom životu, a time i učinke na svoje tijelo.

Na kraju, ne zaboravimo, nakon svakog izbora možemo napraviti novi i nikada ne znamo što će nam donijeti? Najčešće, s neke vremenske udaljenosti, uvidimo da je čak i nešto što je izgledalo loše u prvi mah, zapravo bilo dobro za nas. Jer, ipak, birali smo mi sami i "nešto u nama" nam je pokazalo put...

Više o tome, primjenu u praksi, uz priručnike koji se svakodnevno jednostavno koriste, možete naučiti na Zoom edukacijama i uživo u Ananda centru.

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

ananda_31082023_2.jpg

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Temeljni tečaj - alati za cjelokupni preobražaj

Od 24. do 27.08.2023. održan je drugi po redu Temeljni tečaj u trajanju od 21 h edukacije. On donosi mnoštvo alata za cjelokupni preobražaj načina na koji pristupamo sebi, drugima i svemu u životu.

ananda_31082023_1.jpg

Radionice i edukacije

Tijekom rujna ima mnoštvo Zoom radionica i objavljene su na stranici Anande. Prva od njih je:

17.09. - 17-20 h - "Život kakav ja biram - Budi svoj".
Zoom radionica

ananda_31082023_12.jpg

Upite o bilo kojem pitanju vezanom za Access® uputite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site