CENTAR ANANDA Da li da vježbam? Kako? Kada? Ili ne?

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 28.8.2023. u 12:05h | Objavljeno u Sponzorirano

Jedno od možda najučestalijih pitanja koje mi upućujete je: "Što da radim sa svojim tijelom?".

To je tema o kojoj od najranije dobi slušamo bivajući "bombardirani" saznanjima iz različitih izvora. Naravno, ovisno o tome gdje smo odrasli i kakve smo navike usvojili, ovisi i naš stav o tjelovježbi.

U svjetlu Access Consciousnessa® mi i ovom području pristupamo bez naboja pretpostavke o tome što je dobro, a što nije. Kao prvo, naše tijelo i naš izgled rezultat je naših prosudbi koje imamo o sebi, kao i prosudbi koje drugi imaju o nama. Ako stalno slušamo o tome kako "volimo papati" tada ćemo, da to potvrdimo, i mi se ponašati tako da to tako i bude. Ako slušamo kako naši roditelji pričaju: "U našoj obitelji svi jedemo zdravo i puno vozimo bicikl" tada ćemo smatrati normalnim da se zdravo jede i biciklira.

centar_ananda_25082023_8.jpg

No, Access® po definiciji riječi koja znači "pristup", nam omogućava da pristupimo svaki sebi i u komunikaciji sa sobom ustanovimo što je najbolje za nas? I to se, naravno, razlikuje od dana do dana. Jer, svaki dan je različit i mi sutra nismo ono što smo jučer bili.

Tako i u pristupu tjelovježbi polazimo od sebe, postavljajući pitanja i radeći izbore na temelju osjećaja lako / teško. Ako pitamo sebe pitanja poput: "Kako da danas započnem dan? Da li mi tjelovježba donosi danas više? Koliko da vježbam? Koje vježbe mi danas koriste? Koja aktivnost od svih koje znam bi mi sada bila najveći doprinos?", i donosimo izbor na temelju lakoće koju osjetimo, tada dobivamo na dva područja.

centar_ananda_25082023_7.jpg

Jedno je dobitak u tome što slijedimo ono što je najbolje za nas. Drugi je dobitak da vježbamo upotrebu alata lako / teško i time postajemo sve snažniji u povjerenju u sebe. U tome da možemo pitati sebe, da ćemo slijediti osjećaj koji nam je tijelo dalo i da korištenjem ovog alata znamo za sebe izabrati najbolje.

Što kažete? Jeste li spremni na tjedan dana tjelovježbe koju birate sami? U tišini Vašeg doma, u miru sami sa sobom, slijedeći samo svoj unutarnji glas... sve počinje prvim korakom...

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

centar_ananda_18082023_12.jpg

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Raspored radionica i edukacija:

02.09. - 9-19 h - Access®: Život kakav ja biram - Budi svoj u 1 danu!

centar_ananda_25082023_5.jpg

Link za Facebook objavu:
https://facebook.com/events/s/access-zivot-kakav-ja-biram-bu/183811511255343/

centar_ananda_25082023_4.jpg

Od 24. do 27.08. u tijeku je i Temeljni tečaj "Big 5" u Ananda centru, Vodovodna 3, Varaždin.

centar_ananda_18082023_6.jpg

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site

centar_ananda_18082023_16.jpg

centar_ananda_25082023_1.jpg

centar_ananda_25082023_3.jpg