CENTAR ANANDA Čije je ono što boli?

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 7.12.2023. u 10:41h | Objavljeno u Sponzorirano

Ovaj puta ispričat ću jedno iskustvo s jedne od mojih Zoom radionica. Mislim da bi bilo doprinos za sve koji biraju ovo čitati. Sami ćete za sebe dobiti svjesnost o istini koja se ovdje krije. Ja samo izvještavam.

Radionica se zove "Razgovori s Majom", radi se 10 večeri za redom po 30 minuta. Dolazite sa svojim trenutnim "situacijama" i iznosite "goruću" temu, bez zaključaka, baš onako kako to osjećate. Tada ja pristupam s verbalnim alatima Access Consciousnessa®, no radim i Energy Pull, te rad na molekularnom nivou.

I kada sam radila s jednom od sudionica, podigle su joj se boli u ramenima i gornjem dijelu leđa koje nikada prije nije percipirala. Istovremeno je jedna sudionica osjećala bol u donjem dijelu leđa, a i jedno dijete bol u čitavim leđima i ramenima. Govorila sam o teretima koje su uzeli od drugih. I osvještavali su koliko toga, svatko za sebe je uzeo od onih oko njih.

Mi mislimo da je to u redu. Trebamo pomagati jedni drugima. No da li je pomoć preuzimati terete od drugih? Mislite li da išta možemo mi "odraditi" umjesto nekoga? Ili se samo mučimo s time, vrtimo u krug i ne uspijevamo? Jer, svatko ima svoje učenje koje treba steći iz svojih iskustava i ne može nam dati dio toga, da mi umjesto njega naučimo to. Mi imamo svoje vlastite "zadatke". Tuđe neodrađene zadatke možemo samo "zaključati" molekularno-vibracijski u svoje fizičke nelagode.

Dakle, Access® nam daje svjesnost da takav oblik pomaganja zapravo nije pomoć nego nadmoć. Mi kada radimo na takav način, zapravo pokazujemo da smo nadmoćniji od onoga kome pomažemo. A jesmo li nadmoćniji nad nekim drugim u nekom općem smislu? Da li je to moguće biti?

ananda_29092023_01.jpg

Istinska pomoć drugima je bivanje doprinosom nekome. To znači biti tu za nekoga. Bez ikakvog upliva na to kako će netko nešto "odraditi". Pitajte: "Koji doprinos ti ja mogu biti u ovoj situaciji?" Ako Vas pitaju što da odluče, izaberu, Vi opet pitajte: "Što ti znaš o tome? Što ti donosi više za život? Što ti je lagano?" Time ste pokazali da ste tu, no niste davali svoje mišljenje, koje je, samo jedno od mogućnosti.

Što ste time postigli? Recimo da se radi o nekome tko Vam je drag i uopće Vam do sada nije bilo svejedno u takvim situacijama. Prvi puta kada postupite ovako kako sam to upravo opisala, ovim svjesnim pristupom osnažili ste osobu da bira sama, istovremeno joj dajući do znanja da nije u tome sama. Dalje, dopustili ste da osoba uči svoje lekcije, niste to uzeli na sebe. Dalje, Vaše tijelo će Vam biti zahvalno, jer niste ponovno u njega zaključali još jednu nelagodu koja bi se sa već postojećima mogla razviti i u složenije tegobe.

Kad prvi puta osjetite nešto što Vam nije ugodno, sjetite se ovog teksta i njegovog naslova... i krenite, postavite neko od pitanja. Koja promjena Vas tada očekuje? Jeste li spremni na bolje?

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Radionice i edukacije

Zoom radionice

04.-13.12.2023. u 20.30 - 21.00 h - Razgovori s Majom

ananda_07122023_2.jpg

14.-18.12.2023. u 20.30 - 21.00 h - Energy Pull: "BEZ PREPREKA"

16.12. u 17-20 h - Zoom radionica "Be You (Budi Ti)"

ananda_07122023_1.jpg

Uživo

17.12.2023. u 9-17 h - Tečaj Bars

ananda_07122023_4.jpg

Sve detalje i informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site