CENTAR ANANDA Access - pristup za cijelu obitelj

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 17.7.2023. u 09:16h | Objavljeno u Sponzorirano

Danas pričam priču iz života. Stvarna priča o mojoj klijentici koja me pronašla u svom aktivnom traganju za nečim što bi joj "stišalo buku" u glavi.

Kad je došla, nismo gotovo ništa pričale. Samo je rekla da se došla opustiti. I otišla. Kad se ponovno javila, bila sam iznenađena, mislila sam da je došla na samo jedan tretman.

Postala je mjesecima stalan klijent sa po 2 tretmana svaki tjedan. Svaki puta bismo malo "popričale", svaki puta otvarala se sve više. Nisu to bile klasične Access Consciousness® facilitacije. Više kroz razgovor, radila sam Access® pristup osobi.

Jedan od zadataka edukacija Certificiranog Facilitatora® je da percipira osobu i nađe najbolji pristup za nju. Osoba je uvijek u centru svega i njeno osnaživanje je meta svakog djelovanja u Accessu®. Meta je da shvati koliko je snažna i što sve može, da digne glavu i pogleda horizont pred sobom. I da oslobodi snagu u sebi, koju svatko od nas ima, i izabere ju upotrijebiti na najbolji način za sebe. Ostale stvari se tada počnu slagati same… u jednu harmoničnu sliku.

centar_ananda_15062023_8.jpg

Tako je bilo i ovdje. Gospođa je uvela polako na tretmane svoju djecu, radila sam Barse i razgovarala. Djeca različite dobi, interesa, karaktera, no birala su doći i dolaziti redovito. Opuštanje i "dobar" osjećaj koji su dobili bio je poziv za doći ponovno. I to u doba "finiša" na fakultetu, završnih testova u školi i polugodišnjih napetosti na poslu… sve smo obuhvatili.

Stvari su se polako slagale kod kuće. Počeli su više slušati jedni druge. Stvarno se čuti. Otpustili su podsvjesna zamjeranja jedni za druge i počeli provoditi više vremena zajedno. Gospođa dolazi i dalje redovito. Kaže da je to način njenog razvoja i da joj je tako lagano ići kroz promjenu. Sad i ljetuju zajedno, a počelo je sve njenim riječima: "Nikako da okupim obitelj. Planirala sam da odemo odmor i nikako ih ne mogu okupiti…"

Barsi su omogućili harmonizaciju obitelji. Nisu ju "napravili", već "omogućili". Obitelj je izabrala promjenu, svaki njezin član. To je njihova snaga i njihov izbor. I nije bitno što se događalo u njima kroz sve te tretmane, već je bitno da je bolje, da je ljepše, da je veselije, sa više smijeha i radosti među njima. Jer vrijeme ide i život je jedan. Živimo ga onda punim plućima!

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

centar_ananda_varazdin_14072023_3.jpg

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

centar_ananda_varazdin_14072023_14b.jpg

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Edukacije u Centru Ananda

Proteklog vikenda, 07.07. i 08.07. održane su Zoom-edukacije "Budi svoj - o alatima za stupiti u puni potencijal sebe" te "Vratiti natrag radost u poslovanje - o alatima Accessa u području poslovanja i njihovoj primjeni".

centar_ananda_varazdin_14072023_1.jpg

Sljedeći Tečaj Bars održat će se 23.07. u 9 h u Centru Ananda.
https://www.facebook.com/events/s/access-bars-tecaj/690293796273216/

centar_ananda_varazdin_14072023_6.jpg

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site

centar_ananda_varazdin_14072023_2.jpg