Čarolija adventa uz bogatu blagdansku ponudu Ekos Cakesa

VVM | 3.12.2023. u 08:30h | Objavljeno u Sponzorirano

Za svakoga ponešto! Topla čokolada Djeda Mraza i Grincha, vafli Bake Mraz ili pak kuhano vino na adventskoj kućici Ekos Cakesa u dvorištu palače Sermage

S nestrpljenjem smo dočekali najljepše doba godine kada mali Beč odijeva svoje raskošno blagdansko ruho, a miris cimeta uz vruće napitke i zabundana okupljanja briše nostalgiju za proteklim ljetnim danima.

Ovogodišnja božićna magija odvija se u dvorištu palače Sermage gdje je niknuo Čarobni grad Djeda Mraza, a Ekos Cakes osigurao gastronomske doživljaje za one male i one velike. Oni poslušni moći će naručiti jarko crvenu toplu čokoladu Djeda Mraza, dok će oni nestašni svakako izabrati toplu čokoladu Grincha prepoznatljive zelene boje. Uz šlag i slatki posip, tople čokolade ugrijat će i zasladiti drage goste Ekosove adventske kućice.

Baka Mraz pobrinula se za slatki zalogaj pa će se tako u ponudi pronaći i svježe pečeni zlaćani mirisni vafli u obliku jelke koji dolaze u čitavom nizu slasnih kombinacija preljeva i dodataka, od čokolade i bombončića do mini marshmallowsa i tostiranih badem listića.

Ručno rađeni neodoljivi mini snjegovići i gingerbread man keksići uz već poznate macaronse i cake popse u božićnom izdanju, također će biti u ponudi. Poseban novitet je i fantastičan sezonski kolač Orašar, spravljen od vrhunskih sirovina, bogat bademom, lješnjakom i pistacijom te zaokružen aromom naranče, a dolazi u prigodnom blagdanskom pakiranju.

Osim izborom iz široke palete okusa čajeva, rješavanje ‘tekućeg pitanja’ biti će moguće i uz čašu okrjepljujućeg i aromatičnog kuhanog vina što u ovogodišnjem šarmantnom ambijentu adventiranje čini posebno bajkovitim.

Oni nespremni na niske temperature, kao i ostatak godine, dobrodošli su u Kavanu Grofica Marica koja će također zasjati u božićnom izdanju, a čija će bogata ponuda slastica i napitaka zadovoljiti nepce svakog posjetitelja.

5_ekos_cakes_advent_varazdin_2023.jpg