Budite dio tradicionalnog Vincekovog po štrigovskim bregima

vv | 16.1.2024. u 19:27h | Objavljeno u Sponzorirano

U subotu, 20. siječnja 2024. godine održava se još jedno Vincekovo. Blagdan sv. Vinka označava početak radova u vinogradima pa ćemo se tako i mi u njegov spomen uputiti u vinograde naših vinara i svi zajedno obilježiti taj dan.

Ove godine domaćini su nam: Vina Vuković, OPG Zlatko Novak i Vina Cmrečnjak. Zaseban je i naš dobro poznati punkt iznenađenja koji uvijek utopli sve prisutne na povratku do našeg konačnog cilja. Ovogodišnja staza ukupne dužine je oko 11 km.

Tijekom cijelog dana prate nas naši tamburaši „Podrumari“ koji su sada već postali zaštitni znak Vincekovog po štrigovskim bregima. „Vincek moj zbudi se dosti si spal“ odjekivat će bregima kojima ćemo prolaziti.

Okupljanje je od 8:30 do 9:30 ispred Doma kulture Štrigova gdje možete ostaviti svoje automobile, dok je start prema prvom punktu u 9:30.

Kod Doma kulture biti će organizirana prodaja bonova u vrijednosti od 10,00 EUR (4 bona za piće, 1 za hranu). Bonovi za piće mogu se koristiti na svim punktovima od početka do kraja staze, a bon za hranu je potrebno čuvati za Dom kulture gdje će biti osigurana hrana.

Novitet ove godine je i tombola s vrijednim nagradama za one koji će kupiti bonove (bon za hranu ulazi u izvlačenje), kako bi se ponuda Međimurske vinske ceste što bolje predstavila našim posjetiteljima i sudionicima.

Sve dodatne informacije potražite na www.strigova.info i na našim društvenim mrežama.

Pozovite prijatelje i s nama krenite novim putevima Međimurske vinske ceste.

Galerija slika