Brzi i kvalitetni pregledi iz područja medicine rada i sporta

VV | 21.3.2022. u 07:55h | Objavljeno u Sponzorirano

Ustanova za zdravstvenu skrb AURA FIT s osnovnom djelatnosti “medicina rada i sporta” i Specijalistička ordinacija medicine rada Grozdana Hanžek, smještene su u Varaždinu, u Ulici Frana Supila 7/A i ugovorni su subjekti Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Stručni medicinski tim Ustanove AURA FIT i Specijalističke ordinacije medicine rada Grozdana Hanžek pruža brzu i kvalitetnu uslugu zdravstvenih pregleda iz područja medicine rada i sporta. Svi pregledi se obavljaju u modernom i ugodnom ambijentu, a ljubazno osoblje je na usluzi sa svim informacijama kako bi Vam maksimalno olakšali proces zdravstvenog pregleda.

Obratite nam se s povjerenjem jer stručnost naših timova počiva na višegodišnjem iskustvu iz područja medicine rada i sporta. Svoja znanja i vještine nastojimo unapređivati sudjelovanjem na domaćim i međunarodnim kongresima, simpozijima, tečajevima te praćenjem znanstvenih publikacija i stručnih smjernica.

Cilj nam je na jednom mjestu pružiti zdravstvenu uslugu najviše kvalitete. Ponudu Ustanove AURA FIT i Specijalističke ordinacije medicine rada Grozdana Hanžek možete potražiti na web stranicama https://www.ustanova-aurafit.hr/ i http://drhanzek-medrad.hr/

DSC_2882.JPG

DSC_2865.JPG

Označeno u