Bauerfeind u Varaždinu slavi 20 godina poslovanja

vv | 14.11.2023. u 10:50h | Objavljeno u Sponzorirano

Bauerfeind je njemačka multinacionalna kompanija sa tradicijom poslovanja od gotovo 100 godina, a vodeći je svjetski proizvođač i distributer medicinskih i ortopedskih pomagala vrhunske kvalitete.

Bauerfeind centar u Varaždinu može se pohvaliti bogatom ponudom medicinskih i ortopedskih proizvoda te vrhunskom medicinskom opremom pa tako od proizvoda možete pronaći:

Bauerfeind-Varazdinske-vijesti-249x350mm-OBJAVA--1--2.jpg

Bauerfeind-Varazdinske-vijesti-249x350mm-OBJAVA--1--3.jpg

Jedan od prvih proizvoda Bauerfeindove ponude bile su kompresivne čarape za vene razvijane u suradnji s eminentnim medicinskim stručnjacima te su tako VenoTrain® kompresivne čarape, zahvaljujući desetljećima usavršavanja i korištenja naprednih tehnologija, postale vodeće i najkvalitetnije kompresivne čarape za vene.

Tijekom godina, Bauerfeind® svoju ponudu širi i na vrhunske ortoze i steznike za zglobove koji svojom iznimnom kvalitetom i sofisticiranom izradom prednjače nad konkurentskim proizvodima. Jedan od najprodavanijih steznika u Bauerfeind® ponudi je GenuTrain® steznik za koljeno, koji je odličan izbor kod prevencije ozljede, kao pomoć kod bolnih koljena ili pak za stabilizaciju zgloba.

Kruna Bauerfeindove medicinske opreme svakako je Bodytronic® MediLogic uređaj za digitalno skeniranje stopala. Sustav funkcionira priključivanjem radiotransmitera nakon čega se mjeri distribucija pritiska na stopalo tijekom hoda. Senzori detektiraju pokret i informacije šalju na software. Rezultati mjerenja i asimetrija mogu biti u izobaričnom, senzornom ili 3D prikazu.

Digitalnu analizu možete izvršiti besplatno u Bauerfeind poslovnici na adresi Trg Kralja Petra Svačića 1/a, uz prethodnu rezervaciju termina pozivom na broj 042/313-989. Sve usluge i proizvode možete pregledati i na web stranici www.bauerfeind.hr.

Bauerfeind-Varazdinske-vijesti-249x350mm-OBJAVA--1--4.jpg