AGINOnet Neka se Vaš vrt zeleni, a vi odmarajte!

VV | 10.4.2022. u 14:02h | Objavljeno u Sponzorirano

Sustavi za automatsko navodnjavanje sve više postaju redovni sastavni dio planiranja izgradnje i rekonstrukcije hortikulturnih površina. Potreba održavanja kvalitete biljnog materijala, a time i zaštita investicije u hortikulturno uređenje nalaže stvaranje optimalnih uvjeta za razvoj i održavanje biljaka, pri čemu je zadovoljenje potrebe za vodom osnovni preduvjet.

foto_godar_3_075.jpg

Prednosti automatskog navodnjavanja

Zahvaljujući jednostavnom i pouzdanom sustavu, Vaš vrt bit će zalijevan kad god Vi to želite, danju ili noću. Programator umjesto vas brine o svemu tako da vi možete uživati u slobodnom vremenu.
Sa sustavom automatskog navodnjavanja možete uštedjeti do 40% na izdacima za vodu. Programatori automatski nadgledaju cikluse navodnjavanja, a senzori doprinose uštedi vode tako da sprječavaju navodnjavanje za vrijeme kiše. Osnovni tehnički preduvjeti za efikasan sustav za navodnjavanje moraju biti ispunjeni već pri projektiranju sustava. Odabir odgovarajućih uređaja i njihov pravilan raspored. Pri tome se podrazumijeva usklađivanje rasporeda i dometa rasprskavajućih tijela i njihovih intenziteta zalijevanja.

Sustav Vam omogućuje prilagodbu količine potrebne vode za održavanje zdravlja biljaka. Mala investicija povećava vrijednost vašeg posjeda – kako za prodaju tako i za iznajmljivanje. Svi Rain Bird proizvodi su osmišljeni za maksimalno učinkovito korištenje vode.

KONTAKT
Mob: +385 98 209 029, Tel: +385 42 303 888
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
https://aginonet.hr
Franje Račkog 16
42000 Varaždin
Pon - Pet
8.00 - 16.00